Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.01.2013 13:00 - СССР
Автор: balkan1 Категория: Политика   
Прочетен: 1640 Коментари: 0 Гласове:
1



www.zarubezhom.com/antigulag.htm

Я говорю о нас, сынах Синая,
О нас, чей взгляд иным теплом согрет.
Пусть русский люд ведёт тропа иная,
До их славянских дел нам дела нет

Мы ели хлеб их, но платили кровью.
Счета сохранены, но не подведены.
Мы отомстим - цветами в изголовье
их северной страны.

Когда сотрётся лаковая проба,
Когда заглохнет красных криков гул,
Мы встанем у берёзового гроба
В почётный караул.

Еврейский поэт Д. Маркиш 

Тове е книга – обвинение. И като всяко обвинение, тя се явява сборник от документи, които за вас до сега не са били известни. И понеже да се обвинява е отговорна работа, всички първоизточници щателно са проверени. Тези първоизточници отдвна вече са известни на запад, но само за тези, които се интересуват по дадените въпроси. Тази книга не обвинява безразборно всички евреи, а само международното организирано еврейство и тези които са замесени в неговите тъмни дела. То ест, това е обвинение само към тези евреи, които много добре "знаят какво вършат", или за които се отнася поговорката: "Гузният, негонен бяга"!

Болшевишките евреи, след 1917 г., изнесоха от Русия всички ценности, които е можало физически да бъдат веднага изнасени: златото, скъпоценностите, които те обирали от убитите хора, а сега се заеха с износа на природните богатства на Русия. Тези евреи, в периода 1917 - 1921 г. изтребиха в Русия неизброимо количество милиони хора, главно, започвайки от горните слоеве на обществото, и колкото може по-надолу. Класовата теория на техния евреин Карл Маркс, им даде възможност официално да обявят извън закона и да унищожат цялата образована класа на Еусия. Така че, сага там едва ли може да се намери неевреин, който да може да чете и да пише.

Евреите в Русия сега продават природните и богатства на САЩ и Англия. Евреите в Петроград са единствените, които могат да се движат свободно. Руските евреи, независимо от революцията и гражданската война, имат храна и обувки, имат всичко необходимо. Други, освен евреите, нямат нищо от това. Неевреите в Русия са обречени на гладна смърт. Едни еврейски отряди обират храната и ценностите от руските граждани, а други еврейски отряди ги разстрелват. Сега евреи от целия свят идват в болшевишка Русия: от Англия, от САЩ, за да помагат на своите руски евреи да управляват Русия, И всички те, в Русия получават ръководни длъжностти, получават хубави жилища, храна, облекло, без всякакви проблеми, и веднага.

www.zarubezhom.com/antigulag.htm




Тагове:   СССР,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: balkan1
Категория: Политика
Прочетен: 3264483
Постинги: 531
Коментари: 287
Гласове: 1242
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930