Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.02.2013 15:55 - КЕШЕ
Автор: balkan1 Категория: Политика   
Прочетен: 1745 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 03.02.2013 16:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  1. В отговор на това, което е бил пуснат на мисли Keshe група, което се случва сега в интернет в този момент:

    След последния ни разговор от Keshe Фондация център в Белгия за мирните преговори между иранското правителство и правителството на Израел, ние подновяваме нашия призив към двете страни преди окончателното ход и тотална война между тях.

    Баланс на играта е напълно изместен в последните дни в полза на Иран и Иран ще спечели войната, ако всяко движение се извършва срещу тях от всяка друга нация, било то Израел или американското правителство.

    Нашите братовчеди и братя в трите страни, моля, приемете нашата покана за мир, тъй като ние не виждам начин освен от пълна промяна на картата на държавата Израел, ако всяка военна ход се прави от двете страни.

    Тази позиция матира за Израел и народите на Запада е в резултат на зверствата на последните десетилетия и се дължи на мъдростта на китайците и руското ръководство, сирийският президент и далновидността на иранското правителство и неговото религиозно ръководство.

    От сега нататък света ще бъде по-безопасно място за всички нас като банкрутиралите народи по света, наричащи себе си световните супер сили са затруднен да приемат окончателното мат от мир, любов народите на Китай, Иран и Русия.

    Отговор
  2. image Анонимен13 октомври 2012, 21:41

    Сега световния мир е почти гарантирана и от гледна точка на Keshe фондация предвижда установяване на световен мир чрез мъдростта на ирански, руски и китайски ръководители.

    Благодарим на тези правителства за тяхната мъдрост и ние предлагаме нашата технология в подкрепа на тяхното движение за установяване на мир на планетата.

    Нека да ми обясни какво се е случило и как Западът скоро ще поиска за мирни преговори, които ще доведат до промяна на членството в Съвета за сигурност на ООН.

    В опита си да свалят правителството на Сирия, с оправданието за неоснователно лидерската си, британски и американски се включиха в сирийската борба и са планирали през тази интервенция, както и да свалят иранското правителство. Тъй като те, че и този път, както в случая на Либия никой няма да застане пред тях, за да се спре това непрекъснато убиване и ограбване на народите от Близкия изток на техните резерви на централната банка, за да си сменят загуби на финансовите пазари в последните години, както бе направено по време на Втората световна война от германците по отношение на европейските народи централни банки.

    Поради това матира нация Израел ще бъде принуден да приемат иранската план за създаването на държавата Палестина с еврейския народ като нейните граждани и следователно Обединеното кралство и Франция ще бъдат принудени от Съвета за сигурност на ООН и тези две държави ще бъде заменя с Бразилия и Индия.

    През следващите месеци на САЩ, Великобритания и Франция последните ръководства ще бъдат подложени на пълен съдебен процес в Международния съд на Европейските общности за своите несправедливи войни и за убийството на милиони хора и за зверствата на правата на човека на последните тридесет години.

    Нека да видим как Иран, Китай и Русия направи този невероятен ход и как САЩ, Великобритания и Израел са матирал и трябва да приеме световния мир, представени от тези печелят народи за световен мир.

    Отговор
  3. image Анонимен13 октомври 2012, 21:42

    На първо място, ако сегашното състояние на Израел не приеме иранското предложение за създаването на държавата Палестина, след което тя ще престане да съществува и ще се слеят с новата държава на Палестина, какъвто е бил в продължение на векове. Така призива на лидерите на Иран за смяна на картата ще бъде финализирана и кошмара на Израел атакува Иран ще бъде над.

    Израел, Великобритания и САЩ се простреля в крака, като отидете в Сирия и сега те трябва да приемат тази промяна на политиката в Близкия изток, който ще сложи край на войната в този регион за добро.

    Какво се е случило е, че като част от на съвместни военни упражнения да бъдат извършени, от Сирия, Китай, Русия и Иран, Иран е сега седи на прага на Израел, Израел най-лошия кошмар на действителността, и Иран може да ходи на състоянието на Израел всяко време те желаят.

    Така че, ако Израел върви напред със заплаха за нападение срещу Иран, докато има ирански военни заседание по границите си, те с техните къси ракети обхват и обучена армия буквално ще преминете през държавата Израел.

    Така че това ни води до призива за мир между народа на Израел и Иран преди това държавата престава да съществува и става част от състоянието на Палестина.

    По време на тези държавни четири военни упражнения САЩ не ще се осмели да нападне Иран, Китай и Русия в същото време и в един ход администрацията на САЩ се превърна в победен на мир, любов народи от Иран, Китай и Русия.

    Поздравяваме ръководството на тези народи, които работят за установяването на мира в реалния свят, а не тези, които под знамето на световния мир е причинил толкова много страдания в Близкия изток през последните години.

    С този ход, икономиката на запад ще започне да се сгромолясва на земята, тъй като техните икономики, основани на войната машината за правене на внезапно спиране, а през следващите седмици ще видим лидерите на Европа се променят адреса си, за да затворите на международната наказателни съдилища за престъпления, които са извършили.

    Може би това е, което можеше да се очаква, като САЩ като роб на правителството на Обединеното кралство не може да се участва в повече войни и губят повече от младостта си, за да се озове в знамето драпирани ковчези.

    Сега ние всички знаем защо ние започнахме програмата за обучение от 21.9.2012, от сега ние всички ще научат истинското значение на мира и може да реализира етос на единството на човечеството чрез програмата на ЕСП.

    Отговор
  4. image Анонимен13 октомври 2012, 21:42

    В същото време нашите разговори отива иранци, араби и палестинци в региона също, които използват тази възможност да се създаде вечен мир и не правят грешките на нашите братя Израел в миналото, вие мислите, че сега, че сте свободни, тя е вашето време да причини вреда на други хора, както виждате, да бъде правото си да го направят, за това, което те са направили за вас, тъй като края на 1940 година.

    Покажи на истински смисъла на думите на свещените книги и прости и не забравяйте, че ако забравена след това същите грешки се да се направи, ако простено след това показва на падежа на постигане на мир на палестинец, чрез страдания, че те не биха искали да видите никакви други да мине през същите болки отново и за тях да направят на същите жестокости към другите, дори и за тези, които са навредили на всички тях са на собствените си уют и деца и син на Авраам.

    Прощавайки има по-сладък и по-дълготраен вкус, и с това прощава ще се възстанови и завършва с прогонването на племето на Мохамед от неизвестността и да им даде равно място в таблицата от синовете на човека. С това се надяваме всички са получили това, което са поискали и от сега човечеството могат да живеят в мир и хармония на миналата размирна планета.

    Ние виждаме и надежда за по-добро бъдеще за човечеството, сега, че инструментите на войната са дошли да престана да съществува и от сега нататък виждаме заводите на военни машини ще стане да работят много по-трудно от производството на инструменти на мира и системи за транспортиране на човечеството в участъци на Вселената, за нас да духа на мир с нас, за да преподават и ще обявим на другите, да покажем, че са узрели достатъчно, че можем да заеме нашето място в тих и спокоен универсална общност.

    M T Keshe

http://removingtheshackles.blogspot.com/2012/10/keshe-peace-negotiations-and-standing.html

blogzaserioznihora.blogspot.com/2012/09/21092012-42.html



Тагове:   мир,   кеше,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: balkan1
Категория: Политика
Прочетен: 3244339
Постинги: 531
Коментари: 287
Гласове: 1242
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031