Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.02.2013 16:22 - МАФИЯ-КОЙ, КАКВО, КЪДЕ, КОГА, КОЛКО?????
Автор: balkan1 Категория: Политика   
Прочетен: 7789 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 30.04.2015 03:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
- Кой и кога е разработил законите и правилата за продажба на българските държавни предприятия, енергийни дружества, ВИК и други естествени монополи, фармацевтични заводи, винзаводи и цигарени фабрики? Кой, кога и с колко гласа ги е гласувал в парламента?
- Кой, кога, на какво основание,на кого и за колко ги е разпродал, по кои сметки са постъпили парите и за какво конкретно са били изразходвани?
- Колко българска земя, от кого, на кого и на какво основание, е продадена или предоставена /за какъв срок/ от 1899 до края на 2012 година?
- Размера на външният дълг на България в края на 1989 година и за всяка следваща година с детайлна информация за това, кое правителство, на какво основание и за какво е теглило кредити и заеми, по какви сметки са постъпили сумите и за какво са били изразходвани!
- Списък с кредитите на българските банки /без БНБ/ в периода от 1985 до 1990 година с указване списък на банките кредиторки, размер на сумите и по кои сметки в страната и чужбина са били насочени. Кои са лицата имащи право на разпореждане с посочените сметки и каква е съдбата на милиардите постъпили то тях?
- Списък на банките кредиторки, както и при какви условия, срокове за погасяване и лихви, и по какви сметки в и извън България са предоставени тези кредити и заеми!
- Списък на всички настоящи акционери в чуждестранните корпорации и дружества, на които са „разпродадени“ или отдадени за „управление“ българските държавни предприятия, банки, ВИК, енергетика, транспорт, комуникации, фармацевтични заводи, пристанища и летища!
-Списък с истинската стойност на активите на Българската държава в края на 1989 година, както и кой и на каква стойност ги е разпродал!
- Списък с банковите сметки и наличности по тях на всички български политици, членове на правителства и техните роднини до втора степен с информация кога, кой и с какви финансови средства ги е захранвал.
- Забрана на всички политици, участвали в партийните ръководства на местно и национално ниво и тяхното обкръжение и на всички участвали в правителствата и парламента да бъдат издигани за бъдещи депутати и държавни чиновници.
- списък с реалната стойност на всички активи /резерви, материали, техника, движимото и недвижимо имущество, служебни апартаменти, вили и почивни станции на всички български държавни и общински предприятия, ведомства и организации/включително спортни и обществени/, както и на всички АПК, ТКЗС, ДЗС, ТПК в края на 1989 година. Информация на каква стойност, основание и по чие разпореждане са били разпродадени, кои ги е придобил и се разпорежда с тях в момента, по какви сметки са постъпили средствата от продажба им и за какво и от кого са били използвани.
- Списъци със стойноста на всички общиски жилища и предприятия в периода 1989 година:кой, кога, на каква стойност и на кого ги е продал.
- Списъци със стойноста и наличностите на Държавния резерв в края на 1989 година по количества, цени и обща стойност, както и информацията кой, кога, на какво основание, на кого и за колко пари ги е разпродал, по какви сметки са постъпили парите и за какво са били използвани.
- Списъци на всички български фирми, регистрирани в чужбина под каквато и да е форма и от каквото и да е българско ведомство или служба с точна информация за техните баланси и активи в края на 1988 година, списък на лицата, които са ги управлявали от 1988 година до окончателното им ликвидиране или продажба, на какво основание, разпореждане, за колко и на кого са били продадени!
- Списък с дълговете на други страни към България от края на 1987 година до сега, каква стойност от тях е била погасена, кой, кога и на какво основание е опрощавал части от тях или е водил преговорите за тяхното разсрочване или опрощаване –т.е. кой е откраднал дължимите на българският народ милиарди?
- Информация за размера на фондовете на Научно-техническото разузнаване на НРБ извън страната в периода от 1988 до 1994 година, кой и на какво основание и по кои държавни сметки ги е превел и върнал в страната или престъпно присвоил!
-Информация за това, кой,на кого и на каква цена е разпродал военните подразделения,имотите,екипиров
ката и оборудването от 1989 г. - Списък на българските граждани, изпращани на обучение извън страната, в какви учебни заведения, за чия сметка и на каква стойност са получили своето образование, какви длъжности са заемали след завършването им!
- Списъци с лицата, продали или отдали за управление на чужди и местни фирми комуникациите, енергетиката, ВИК, транспорта, ВПК, летищата и пристанищата на страната. Кои са новите собственици – оператори и за какви суми са ги придобили.
- Одържавяване на цялата финансова система и банки в страната, снижаване със стара дата на техните лихвени проценти и ускорено преразглеждане на всички кредитни договори в полза на българските граждани, а не банки. -Мораториум върху субсидиите за политическите партии
- Мораториум върху сделки за закупуване на военна техника
- Незабавно изтегляне на всички български военни мисии зад граница
- Замразяване плащането на вноската към ЕС и искане за безвъзмездна финансова помощ за служебното правителство под контролa на гражданите.
- Незабавна отмяна /денонсиране/ на договореността между Надежда Михайлова и Ферхойген за спиране на трети и четвърти блок на АЕЦ Козлодуй и незабавното им въвеждане в експлоатация в рамките на технологичното време, за да осигурим енергия за гражданите.
- Нулиране на вземанията на ЕРП-тата по потребителските сметки на гражданите за м. декември 2012, януари, февруари и маpт 2013г. ,заради извършените злоупотреби, докато текат разследванията на дейността на ЕРП-тата и назначените ревизии.
- Незабавно прекратяване на БЕХ
- Mораториум за образуване на изпълнителни дела само по извлечения от потребителски сметки на гражданите от ТЕЦ, банки, ЕРП, водоснабдителни дружества и спиране на такива до решаване на въпроса във Велико народно събрание.
-Обществените медии /БНТ и БНР/ под граждански контрол и безплатно ефирно време за гражданите и техните организации и инициативни комитети по време на изборната кампания.
- Отмяна на финансовите бариери пред гражданите и инициативните им комитети за участие в изборите
- Спиране на приватизационни сделки /БДЖ, Вазовски заводи - Сопот и др./ и предоставяне на концесии
- Мораториум върху облигационни заеми
- Свикване на Велико народно cъбрание - Ускорено възстановяване на трудови, транспортни и строителни войски и Българската Народна армия!
- Одържавяване, а не обратно изкупуване, без всякакви предварителни условия на всички стратегически отрасли, предприятия и природни ресурси!
- Ускорено разследване, съд и конфискация на имуществото на всички политици и чиновници, които са участвали в разработването и приемането на съотвените закони или преговори за тяхната престъпна разпродажба и разграбване.
- Премахване на всички изкуствени посредници между потребителя и производителя на отделните ресурси, продукти, стоки и услуги /топлинни счетоводители и др/
- Анулиране на всички антинародни и антиконституционни закони и подзаконови нормативни и административни актове, приети след 1989 година или с измама и гласуване с чужди карти и при липсата на нужният кворум!
- Гарантирано повишаване жизненото равнище и покупателна способност на българските граждани с помощта на активизиране на всички държавни ресурси и възможностите на военно-мобилизационния план!
- Връщане на цялата власт, стратегичмески отрасли, предприятия и природни ресурси на страната под контрола само и единствено на народа. Пряко народно управление /НАРОДОВЛАСТИЕ/, а не чрез посредничеството на продажните политически партии!
- Hалагане на тотална забрана за напускане на страната на всички депутати и министри през последните 25 години и техните семейства до завършването на всички настоящи и бъдещите разследвания за тяхната престъпна дейност, разграбването и разпродаването на България. Парламента е длъжен веднага или най-късно още утре сутринта да гласува този текст, а президента още днес трябва да издаде такъв указ. -Hалагане на тотален мораториум върху износа на парични средства от страна на бившето правителство и на разплащания от страна на всички монополи и големи търговски вериги към физически и юридически лица извън страната.

Всички офицери и сержанти, членове и симпатизанти на Военния съюз и Народното опълчение “Шипка” считаме, че вместо политическите си интриги и тайни договорки с бившите вече управляващи престъпници, Президента е длъжен още в понеделник да започне да формира Преходно правителство на националното спасение, в което нямат право да влизат членове на местните и национални ръководства на съществуващите до момента политически партии, олигарси, кредитни милионери, крупни бизнесмени и лица с двойно гражданство.
Основното задължение на правителството ще бъде да въведе ред в страната и да гарантира нейната стабилност, да разкрие , осъди и изпрати в затвора в срок от една година всички виновници за Националната катастрофа и да конфискува всичко награбено от тях в полза на народа, да възроди в условията на военно-мобилизационен режим цялата икономика, Българската Народна армия, промишленост, селско стопанство, здравеопазване и образование на страната, и да гарантира оцеляването на всички български граждани до свикването и избирането на Bелико Народно събрание след национален рефередум. Мандат на правителството една година. Долу всички политически мърши и продажници разграбили и разпродали родината!Никакви тайни договорки. Всичко пред очите на народа. Долу продажните медии криещи истината от народа и опитващи се да го манипулират. Нито крачка назад. Това е наша земя. Ще стойм на улиците и площадите на България а не в президентските кабинети докато бъдат удовлетворени всички наши искания.
Vasil-Levski-Armya@hushmail.com
ЛОЖИ -

https://bivol.bg/us-bg-masoni.html

ПРЕЗИДЕНТЪТ -

image

http://skandalno.net/топ-скандално/подкрепя-ли-росен-плевнелиев-мафията-46884
....................................................................................
http://www.krlkirilov.blogspot.com/2011/10/blog-post.html 
.........................................................................................................
http://worldtodaybg.com/2013/02/24/%D1%83%D0%B6%D0%B0%D1%81-%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%BD%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%B5%D0%B2-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%B0%D0%BB-%D0%B4%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B0-%D0%B7%D0%B0/
===================

http://plovdivchanin.com/2013-01-07-14-16-25/8272-%D0%92%D0%B8%D0%B6%D1%82%D0%B5-%D0%B7%D0%B0%D0%BA%D1%8A%D0%BA%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B7%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0-%D0%9F%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%BD%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%B5%D0%B2-%D0%B2-%D0%A5%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B8%D0%B4%D0%B8%D0%BA%D0%B8.html 

Министър-председятел -

http://chitanka.info/text/6261-margina-bojko-i-drugite 

http://siankata-borisov.com/

http://www.novazora.net/2010/issue02/story_01.html

 МИНИСТЪР на ВЪНШНИТЕ работи -

http://www.plovdivchanin.com/2013-01-07-14-16-25/8842-%D0%9D%D0%B0-%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BA%D1%83%D1%80%D0%B0%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%9D%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B9-%D0%9C%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D0%B2-%D0%9F%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D1%81%D0%BE%D1%85-%D0%BD%D0%B5%D0%B7%D0%B0%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D0%BD%D0%BE-%D1%87%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B0-%D1%81-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B7-%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0%D1%82%D0%B0.html

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1009799

http://nikolaijambol.blogspot.com/2012/02/blog-post_5746.html













Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: balkan1
Категория: Политика
Прочетен: 3239415
Постинги: 531
Коментари: 287
Гласове: 1242
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031