Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.04.2013 14:45 - МОШЕНИЦИ
Автор: balkan1 Категория: Политика   
Прочетен: 3096 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image

http://worldtodaybg.com/2013/01/07/%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%B1%D1%81%D0%BF-%D1%81%D1%8A%D0%B7%D0%B4%D0%B0%D0%B4%D0%B5-%D0%B3%D0%B5%D1%80%D0%B1/

Странна е историята и нейните прочити. Когато народът е опростачен от недоимък и мечтите му за справедливост и достойнство са превърнати във форма на утопия, той все по-трудно различава истината от лъжата.

Така стои въпросът и с политическата сила Граждни за европейско бъдеще на България (ГЕРБ). Водена от един журналистически продукт, какъвто е Бойко Борисов, натоварена с популистка и изпразнена от реално съдържание харизма, тази партия е обикновен политически представител на т. нар. “блато” – на структури, които трябва да гарантират личното благосъстояние на шепа родни и европейски олигарси и монополисти. Личното, а не общественото благосъстояние. Заради това частно благосъстояние с кървави народни пари се строят и прословутите магистрали – пътните артерии, по които ще преминават стоките на едрия бизнес и които ще лишат от препитание стотици хиляди хора, живеещи покрай тези пътища, както се случи и в Аржентина.
Но, нека се върнем към основния въпрос на тази статия: “Кой има полза от ГЕРБ”.

Колкото и да е странно, полза от ГЕРБ, освен бизнеса и олигарсите, има единствено партията на дясната социалдемокрация в България – БСП.
Изненадахте ли се? Има защо. Това е една от най-разпознаваемите тайни в България.

ГЕРБ беше създадена в края на управлението на НДСВ. Царската партия успя да вдъхне живот в разпадащите се структури на БСП като привлече Станишев за неофициален партньор в управлението на страната. Станишев се отблагодари на немеца СаксКобургГотски като му извъртя един архаичен номер – разцепи и отслаби НДСВ чрез един бивш пожарникар – син на служител на МВР отпреди 10-ти ноември. Същият този, избран от БСП човек, за кратко време се обгради от членове на репресивните полицейски и военни структури, от синове на ръководители на залепения за БСП Български антифашистки съюз, като Сергей Игнатов, от синове на “комунистически” функционери, като Росен Плевнелиев и Николай Младенов, от внуци на “комунистически” активисти, като Лиляна Павлова… Списъкът е дълъг.

Бойко Борисов се справи чудесно с поставената задача. Той оглави новата политическа структура и за по-малко от 10 години успя да унищожи на практика цялото дясно пространство, да стесни възможностите за бизнес на неконтролирания криминален сектор и да осигури алиби за изтегляне на Станишев от властта точно преди капиталистическата криза да се е стоварила върху българите с цялата си сериозност.

Станишев пое въздух и се захвана да укрепва положението си като Председател на социалдемократите в България и Европа. В този дух той се справи и с амбициите на Първанов и “ликвидира” вътрешните си врагове. На предни позиции в БСП беше поставена фигурата на бившия седесар по душа, произхождащия от врачанската провинция животновъд Георги Гергов. Олигархът Гергов се превърна в топлата връзка между Станишев и Борисов, “отстрани” министър Трайчо Трайков и си гарантира получаването на практически цялата собственост върху Пловдивския панаир.

Да! България беше поставена в краката на бизнес-политическите структури на Станишев и Борисов.

Единствените, които съзряха дълбочината на този гнусен капиталистически заговор бяха комунистите около Костадин Чакъров (Съюзът на комунистите в България), които директно посочиха с пръст виновниците за 23-годишната катастрофа и поискаха възмездие за всички грабители на народа. Те не спестиха истината за ролята на ръководството на БСП и СДС в прехода, не спестиха истината и около Бойко Борисов. За награда БСП/ГЕРБ хвърлиха върху единствените честни комунисти в България цялата сила на интригите, манипулациите и административните хватки, за да спрат нарастващото влияние на тази организация сред българите.
Засега са успели.

Но, фактът на историческото движение сочи, че проблемът на капиталистическото олигархично управление на България не се крие в откровеността на комунистите, в яростния антикомунизъм на Станишев и Борисов или в мечтите на Гергов. Проблемът е в историческата неизбежност на процесите, които заливат Европа и света от няколко години. Процеси, вдигащи завесата на последното театрално действие, след което публиката ще трябва да оцени ролята на Капитализма като обществен строй.
Дали ще има ръкопляскания или хули – времето вече показва!

Зрителите започнаха да плюят семки, да подсвиркват, да приказват, да хвърлят коктейли “Молотов” и да превземат самата сцена (както се случи във Венецуела, Аржентина, Бразилия, Перу, Еквадор и другаде по света).

На капиталистическите актьори вече им става тясно…

Колкото до ГЕРБ, Бойко Борисов и създателите им от БСП… Не мислите ли, че, за да се излекува болестта, първо трябва да се премахнат причините, които са я породили?
Май, за да се излекуваме от беса на вируса ГЕРБ, първо трябва да премахнем създателите му от БСП.

Станишев – приготви се!

 




Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. audan - Нищо ново под ... знамето на Партията!
03.04.2013 17:11
За всички е ясно, че БКП си управлява и след 10-ти, та до днес.
"Големите пари" бяха у "Големите Другари", а връзките за бизнеса през Соца - в ДС.
След Козметичната революция БКП се "преобрази' в БСП, а ДС в СДС, ДПС и други производни на "ДС".

Но за бизнес са нужни И пари, И връзки, затова всички си сътрудничат заради общия им келепир. А келепирът включва (както и преди 10-ти) предаване на националния интерес в ползва на "който си плаща".

Идеалисти е имало, има и ще има дори в БКП, но бившите комунисти от Горянското движение много добре са разбрали, че шансът свестен човек да застане начело на една партия на лъжците, е нищожен.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: balkan1
Категория: Политика
Прочетен: 3247237
Постинги: 531
Коментари: 287
Гласове: 1242
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031