Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.09.2014 16:42 - Девети Септември 1944-та
Автор: balkan1 Категория: Политика   
Прочетен: 1494 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 22.12.2014 14:10


image 

i2.offnews.bg/events/2014/09/08/385900/1410170046_9.jpg

Един от кошмарите за България е именно девети Септември, когато с помощта на подготвени предварително кадри и вкарани в България ТАЙНО създателите на Червената армия установяват свое правителство и България вече не е българска.  Кои са създателите на Червената армия? -  grigorsimov.blog.bg/politika/2009/04/19/viktor-marsden-quot-evreite-v-rusiia-quot.324564 ВЪПРЕКИ, че Тодор Живков най отговорно заяви, че няма пари за  социализъм и той е едно НЕДОНОСЧЕ, "комунистите" основаха ИМЕННО социалистическа партия и се презаписаха в нея, а сега най нагло заявяват че някойси скимтял против празника им или мрънкал срещу властта им - ЗАЩО???  Защото все още ги търпим.  Строят паметници и пишат възпоменания за загиналите в борбата за комунизъм и светло бъдеще - за това ли се бориха другарите им???  Къде им е комунизмът и светлото бъдеще???  
.....................................................................................
Празнуването на 9 септември 1944 г. означава, че БКП чества началото на най-кървавия геноцид в българската история.

Една историческа справка ще ни ориентира в събитието: император Василий II Българоубиец е ослепил около 14 – 15000 български войници и си е заслужил прозвището; по заповед на султан Абдул Хамид II Кървавия са изклани по време на Априлското въстание около 20 – 25000 българи – непокорна рая – и той си е заслужил названието; по заповед на Георги Димитров само през първия месец след 9 септември 1944 г. са избити без съд и присъда 28000 мирни български граждани, от които 16000 вишисти и 8000 среднисти. За следващите два месеца, през които продължават тези вартоломееви нощи липсва пряка информация, но разполагаме с косвена, която би могла да ни ориентира.

По признанията на Мирчо Спасов, в продължение на 100 дни след 9 септември 1944 г., всяка вечер от София тръгвали по 5 камиона с по 20 души, които през нощта са били избивани без съд и присъда от „екзекутивна група” в района на гр. Радомир. Което прави общо 10000 души. За успеха на всяка операция, в малките часове на нощта М. Спасов докладвал чрез намигване на Тодор Живков, без да се доближава до него, а последния също с намигване му давал да разбере, че операциите трябва да продължават (Ст. Цанев, „Български хроники”,2009, т.4, с.88). От тези данни читателят би могъл да получи ориентировачна представа за същия период с каква интензивност е протичал този процес и в останалите 7 области на България по това време.

Следователно вождът и учителят на българския народ Георги Димитров, дал заповедта за убийствата без съд и присъда на непровинени с нищо към новата власт десетки хиляди български граждани, заедно с червения цар Тодор I Правешки, са най-големите палачи в българската история, далеч надминали византиеца Василий II и турчина Абдул Хамид II. А БКП (БСП), която изпълнявала заповедите им – най-вулгарното, брутално и кървававо чудовище в нашата история. При което, забележете – Василий II e безкрайно жесток, но все пак мъсти на хора, с които воюва дълги години и от които не веднаж е бягал, спасявайки живота си; Абдул Азис II е главорез, но дава заповед да се колят неверници, скочили с оръжие в ръка срещу царщината му – той върши нещо, което тогавашните закони оправдавали. А сънародниците ни еничари избиват съвършенно невинни хора, извикани „за справка”, от която не се връщат – тук има нещо патологично, като при Хитлер по отношение на евреите, но още по-извратено, защото е насочено срещу сънародници, при това съвършенно невинни. Тази извратеност, надминаваща фашистката, е присъща само на комунизма и е извън всякакви норми. Защото се допълва от друга извратеност – че на единия от тези криминални суперпрестъпници издигнахме мавзолей в центъра на София и един град има безсрамието да носи името му, а другият и сега има паметник в родния си град, с който съгражданите му се гордеят. Затова не се учудвам, че турското робство в сравнение с комунистическото все повече започва да ми наподобява на „османско присъствие” в нашата история. А византийското направо ме просълзява от умиление, тъй като по негово време даже данъците не били променени. И какво излиза – третото, комунистическото робство (наложено от червените еничари на Кремъл) се оказва най-краткото, но най-позорното, жестокото и кървавото, изправило българската нация пред гроба и.

Известен ми е все пак един случай, когато червената месомелачка засякла. В Дряново, поетът-комунист Атанас Смирнов усетил какво ще става, разтичал се до разните местни управници и по телефона до големците и успял да предоврати предстоящото избиване през нощта. Не помня точния брой на спасените, мисля, че били 20-на, но по-интересното е, че при проверката нито един от задържаните (предимно интелигенти) не се оказал с нещо провинен пред новата власт.

Гореказаното свидетелствува, че на 9 септември всяка година БКП съвсем спокойно и невъзмутимо празнува началото на най-страшния геноцид в българската история. За който никой, никога и по никакъв начин не и потърси сметка, нито някой от убийците бе разстрелян или поне пратен в затвора за тези нечувани по масовост беззакония и зверства. Поради което БКП си остава и днес същата извратена, терористична, престъпна и незаконна организация, каквато беше до 10 ноември 1989 г. А чрез честването на 9 септември има наглостта и цинизма да го демонстрира – ние пак сме тук и сме си все същите, така че внимавайте!
www.svobodata.com/page.php
.................................................................................  казвам категорично –    от 1988 до края на 1990 г. куфарчета с пари се раздаваха!    Много неуспели фирми има, които се създадоха и по партийна, и по комсомолска, и по профсъюзна линия. Малко от тях успяха.    Първата приватизация в България, която беше нерегламентирана, е приватизацията на бизнес контактите и тефтерчетата. И тя започна от външнотърговските дружества, чиито специалисти, дето от 20 години познаваха всички пазари в България и навън, си взеха визитниците и само си смениха бюрата. Седнаха вече в своите фирми и започнаха да действат.    Втората приватизация стана, когато министърът на икономиката Иван Пушкаров уволни директорите на тогавашните държавни предприятия. Те си тръгнаха и... застанаха на входа и изхода на предприятията.    И следващата приватизация, за която не е много здравословно да се говори, е на българските задгранични дружества. Много правителства, включително и десни, бързо затвориха тази тема... www.blitz.bg/news/article/243661
................................................................. О, не сърце, майко             в гърдите ми има, а рана,     която         кърви и боли... Защото ний         заедно вчера воювахме за нашето днес         под едни знамена, защото     ний всички         еднакво гладувахме и жаждата беше у всички                 една! Но в ранното утро         под нашата стряха, когато се втурна         новото светло                 тук - от поройния блясък         едни             ослепяха, от внезапния гръм         оглуша друг. И днес     те         не са в нашия строй милионен, не тръгва към нас         пътека от техния праг; отприщен е само         на злото потокът зловонен, коварен и чужд         като смърт,                 като враг! И те са, майко,         от майка раждани, и тях ги е майка         с мляко откърмила, но извора търсят         за своята жажда, милеят     само за своето гърло!  www.slovo.bg/showwork.php3










Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: balkan1
Категория: Политика
Прочетен: 3258003
Постинги: 531
Коментари: 287
Гласове: 1242
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930