Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.10.2014 12:11 - ГЛОБАЛИСТИ
Автор: balkan1 Категория: Политика   
Прочетен: 3014 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 13.10.2014 15:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image



image

image
 
image


 “Едничък еврейският народ е достоен за вечен живот, а всички други народи са подобни на магарета” , казва рабби Абрванел (вж.Comment.dr. Hos IV, 230, cel.4). 

В България днес те, евреите, не е необходимо да бъдат скрити или открити, или конвертирани . Никой не ги преследва, че да се конвертират. Но те скрито или демонстративно провеждат антибългарска политика. Някои от тях умело крият еврейския си корен или произхода си на мараноси, или на дьонмета.

Как нагло се държат евреите у нас срещу нас – няколко примера само:

Скритата еврейка Лидия Сантова Шулева е вицепремиер и икномически министър в правителството на Симеон Сакскобургготски-Кохари (баща й партизанина Санто Биджерано се явява далечен роднина на главния равин на турското еврейство, т.н. «хахам баши» в Османската империя в началото на XIX век - някой си X. Биджарано, родом от гр. Стара Загора). Тя тайно е отговаряла както в провителството, така и в еврейската проционистка партия НДСВ за българските евреи по света. С нейна помощ над 40 000 външни евреи са получили и бъгарски паспорти. Защо са им били необходими? Чак правителството на Бойко Борисов даде пълен отговор на този въпрос. За да придобиват неограничена собственост, разбира се. Той разреши през 2011 г. Израел да изкупи 1 млн. дка. земеделска земя. Една трета от територията на България е изкупена вече от чужди фирми, чужди граждани и подставени лица!
И така, малцина знаят, пише Люба Манолова, преди седем години Американската търговска камара с Писмо, даде указания на българския парламент как да се промени Конституцията, за да може да се продава на чужденци. Писмото е било внесено с входящ № 439-00-139, от 19.11.2004 г. Посочен е дори и точният час на завеждане на писмото в деловодството – 16, 23 ч. То е било подписано от нейния президент Кенет Лефковиц и изпълнителния й директор Валентин Георгиев.( Изтегли...)
И ето, днес, резултатите от действията на еврейката Шулева са на лице: близо 500 декара земя в Пловдив е предвидена за луксозно еврейско селище – устроена инфраструктурно, устроено със здравни заведения и магазини. Това съобщи Национална телевизия СКАТ като уточни, че проектът е с дългогодишна история и е започнал когато еврейски гражданин купува чрез подставени лица част от земята – около Околовръстния път на Пловдив, спортният комплекс „Гребна база” и зона А от промишлена станция „Юг”.
Целите на сделката са подчинени на интересите на бъдещите жители на обособения еврейски град от затворен тип разкри в „Дискусионно студио” в петък, 15 юли 2011 г. бившият кмет на Пловдив Николай Смолев в периода 1990-1991 година и бивш управител на ВиК Пловдив (2001-2004 г.), уволнен заради отказ, в качеството си на управител да издаде разрешително за строеж на въпросното селище. Заради тази своя позиция Смолев и бил преследван и съден през годините.
Новият собственик на земята, израелският гражданин Джоузеф Бозенщайн, се сдобива с имота законно, регламентиран като публична държавна собственост чрез двама строителни предприемачи – Димитър и Мирослав Язови, съобщи в студиото на СКАТ г-н Смолев.
Редица български правителства подкрепят сделката, противоречаща на европейски рамки – бе коментарът на СКАТ.
Изготвен е скъпоструващ проект за използване на водите на река Въча за нуждите на водоснабдяването на град Пловдив, в името на безпроблемното устройство на еврейското селище.
Този случай не е прецедент – в редица български градове се изграждат селища за чужди граждани като Банско, София, Велико Търново, Разлог, Кърджали и Стара Загора.
„Северното Черноморие се продава на руснаци, в Югоизточна България, Родопите се настаняват трайно турски фирми, в част от Югозападна България отиват израелски фирми – коментира проблема икономиста Силвия Нешева в студиото на предаването с водещ Велизар Енчев. (Изтегли...)

Соломон Паси (майка му не е еврейка (може би християнка), сл., той не е 100% евреин), но това не му попречи да каже:
« Майната му на православието»,
неговата прословута фраза като външен министър на България.
Той е типичен маранос. Терминът маранос е влязъл в употреба през 1492 г. с Декрет на кастилската Алхамбра (парламент), за да защити Договора от Гранада (1491) и да потвърди новопокръстените евреи там. Тогава от Испания и Португалия с декрета са изгонени 300 хиляди евреи. Те са водени от кралския ковчежник Исак Абраванел, който се застъпва за тях пред испанския крал и шефа на светата инквизиция Торкемада. От тези евреи-сефаради над 90 хиляди се заселват в големите градове на Османската империя. Тогава, както Соломон Паси сам признава, се заселват в българските земи и неговите деди по бащина линия...
Типичен, генетично украсен, марокански маранос!

Скритият евреин Александър Божков (майка му е еврейка от рода Бакиш, сл., той е 100% евреин) е вицепремиер и икномически министър в правителството на Иван Костов. Прословутия «Мистър 10 %», който продаде Кремиковци за 1 долар!

Скритата еврейка Надежда Михайлова (майка й е еврейка, сл., тя е 100% еврейка) - външен министър на България в правителството на Иван Костов. Нанесла е изключителни вреди на България! Действа стратегически за еврейската кауза – дългосрочно подготви тогавашния си любовник:
Скритият евреин Николай Младенов (майка му е еврейка, сл., той е 100% евреин) за военен министър, а след стрелбата по него в Ирак, за външен министър в правителството на Бойко Борисов.

Скритата еврейка Люба Кулезич (майка й е еврейка, сл., тя е 100% еврейка и като такава стои много над Соломон, според тяхната «Талмуда») пък е «връх» в журналистиката! За нея няма никакви проблеми – телевизия, наглост, външна подкрепа от световната еврейска общност, пасивн аудитория, «прост» и «ненужен» народ от гои...(идеалната среда за тях и такива като нея)
Люба Кулезич - съсипала десетки български творци! Изпълняваща циониската политика по повод ликвидация на българската интелигенция!
http://vbox7.com/play:614f4448
Как обучава депутатите? Мръсна еврейска кучка! Обижда персонално и дава рецепти а за България и българския народ говорейки за себе си като за българка. Тая не е българка, тя е чифутка (конвертирана християнка – майка й, баба й, прабаба й... в юдаизъм).
Просто давам примери за наглите евреи у нас! Разпознавайте ги! И ако желаете ги обичайте!
http://vbox7.com/play:5d309023 - Атака срещу православната църква. Послушайте как говори за нас - като за малоумни! Тяхното учение «Талмуда» учи, че гоите (демек неевреите) са кал - тъпи и много тъпи! Слушайте как ни изкарва нехайни и непригодни за нищо! Не се подлъгвайте от факта че чифутката говори така все едно и тя е в кюпа, демек българка. - http://vbox7.com/play:94dd76d3
Как съсипва поредната българка и се подиграва с нея! Жертвата е Мира Добрева! - http://vbox7.com/play:2fdfd6bd
Има договор с дявола ... http://vbox7.com/play:2932b971
А книгата на тайните http://vbox7.com/play:7b57e1a8 ?

Има ли смисъл да характеризирам такива български евреи като:
Андрей Луканов, Филип Димитров, Петър Стоянов и пр., нанесли изключителни вреди на България само след «демократичните» промени.

А преди това?

Един явен евреин като Нико Яхиел например, дългогодишен съветник (1947-1989) на Тодор Живков.
Според покойния акададемик Николай Хайтов (сериозен изследовател за гроба на Левски; с две книги по въпроса), лицето Нико (Нисим) Мойсей Яхиел (1919-2001 г). в качеството си на личен секретар и съветник на палача Тодор Живков е разпоредил да се изхвърлят в един чувал в река Искър костите на Васил Левски, открити при строежа на ЦУМ в олтара на църквата "Св. Петка Самарджийска" (в подлеза пред ЦУМ!).
"Главния" естествено е бил в течение на тази свинщина (Хайтов е поискал лична среща с него по този въпрос, но Живков е отклонил темата в друга посока и не е позволил да се дискутира). Вероятното обяснение за тази отвратителна антибългарска постъпка е хората да нямат място за поклонение на гроба на националния герой, а да продължават да носят венци пред съществуващия тогава паметник на болшевишкия касапин Ленин (евреин по майка с фамилия Бланк) от другата страна на улицата (сега заместен умишлено и не случайно от масонски паметник наречен от някой богохулно "Св. София", построен с настояване то като кмет на друг скрит евреин и масон Стефан Софиянски). След като диктатора Тодор Живков пада от власт през 1989 г., Нико Яхиел в типичен подъл еврейски стил веднага пише книга срещу тоталитаризма и статии в чуждия печат срещу Тодор Живков (“Тодор Живков и личната власт”, 1997 г). и обкръжението му, в което е бил главна и водеща фигура. След това си урежда и предвидливо заминава за Израел, където получава неизвестно за какво пенсия от 2000 щатски долара; до смъртта си през 2001 г. Така завършва живота си този изключителен подлец, гад и политически престъпник, 70 години работил срещу България, прилагайки изпитаната юдейска стратегия "Да убиеш с чужд нож"! На неговата съвест тежат стотици хиляди почернени човешки съдби и затрити българи.
Какво би трябвало да бъде наказанието на този "човек" – академик Яхиел според вас? Само заради костите на Дякона, да вземем!
Каквото ти наказание!
Когато умря в Израел, беше погребан с почести като национален герой в правителствения парцел на грабището на Тел Авив, а монументалния му паметник е в близост до израелските президенти.

Скритият евреин Стефан Софиянски (баща му и майка му са евреи, сл., той е баш 100% евреин) е кмет на София три последователни мандата. Това не му пречи да бъде Кандидат № х+1 за Президент на България от 2012 г. насетне..., но се срамува да се нарече евреин!

Скритият евреин Ивайло Калфин (майка му не е еврейка, сл., той не е 100% евреин), но като бивш външен министър в правителството на Сергей Станишев (майка му е херсонска еврейка, сл., той е 100% евреин), това не му пречи да бъде Кандидат № х+2 за Президент на България от 2012 г. насетне..., но и той се срамува да се нарече евреин!

Всичките по-горе не са ли «плод» на талмудитските кръгове на света, за които пише проф. Никола Николов?
А ето какво казва той през 1993 г. в предговора на книгата си"Тайните протоколи", писана в САЩ:
«Главната цел на тази книга сте вие, читателите, вашето благополучие и бъдещето на децата ви. Аз знам, че сте целенасочено дезинформирани от едно общество, което си служи с лъжа и измама до такава степен, че ви е невъзможно да различите истината от неистината. Това, което разбирам аз, разбират и много други хора по света, но разликата между мен и тях е, че аз не се страхувам да поема отговорността да опиша това, което виждам. Има хора, които не желаят вие да знаете това, което искам да ви кажа. Те се опитваха много пъти да ме спрат да говоря за него. Годините, прекарани в лагери и затвори, побоищата и гаврите са единствените ми ордени за откровеност към вас. Зная много добре, че никой не е спечелил, казвайки на хората истината. Желанието ми е вие да бъдете информирани за света, в който живеете, и сами да направите своите изводи и заключения.
Не вярвам в теорията, че една поредица от събития без всякаква връзка помежду си трябва да определят бъдещото развитие на света и личната ни съдба. Съвсем ясно е, че тези, които притежават властта и богатствата, са се свързали заедно и провеждат един дългосрочен план, който да насочи бъдещето ни в желаната от тях посока. Аз се опитвам да защитя принципите, в които вярвам, а именно оцеляването на семейството ми и на човешкия род, без да бъде манипулиран и контролиран.
Играе се една необикновено голяма игра на шах, на такова високо равнище, което не сме в състояние да си представим- и за нещастие в тази игра ние сме пионките. А в шаха пионките обикновено се жертват заради някакво предимство.
Историята доказва, че всички войни са предварително планирани. Независимо коя страна ще загуби войната, "Елитът" винаги печели. За него печалбата е всичко и единствено от значение... В никакъв случай няма да оцелеем ако все още живеем с фалшиво написана история. На всяка цена истината трябва да се разбере, ако искаме да бъдем част от бъдещето. Истината трябва да надделее независимо кого ще засегне. Тя трябва да бъде казана, за да подсигурим съществуването си. Това е най-важното за нас. "Новият ред в света" е вече на нашия праг и чука на вратата ни.»
...
«...Принципите на свободата, човешкото достойнство и националната независимост са узурпирани от малцина високопоставени лица, които управляват целия свят..."
Тези хора са движещата сила, която отговаря за централната банка, всяка държава и техните управления. Тя управлява световните международни банки, комуникационната среда, образователната система и освободените от данъци фондации.
Те определят правителствата, които да управляват в отделните страни, както и техните президенти. Те са близките помощници и спътници на световното скрито управление. Истината е, че те държат у себе си по-голяма власт отколкото всички държавни управления, събрани заедно! По йерархия те са над управленията. За тях българинът Кръстю Раковски в затвора Любянка в Москва казва: "Силата, чието име дори не трябва да се спомене... Тези хора не нарушават законите- те правят законите."

Едно световно управление, за което всички мечтаем, представлява пълна утопия. В действителност ще бъде монолитна тирания, дело на няколко скрити лица, които никой не познава, и на техните административни сатрапи. Да се предпазим от опасността, която гласят, е много трудно. Някои световни капацитети дори са на мнение, че е твърде късно.

Международните банкери и скритият елит контролират почти целия свят. Те са много близко до последната си победа. Настъпващата световна революция цели да установи Световно управление, което означава абсолютно и всеобщо заробване на всички хора от цялата планета.

Съдбата на човечеството е поставено на карта, и поради това за нас е от много голямо значение да се запознаем с причините на движението и неговите последици. Между множеството революционни сили, повече или по-малко скрити и неизвестни за хората, няколко съставляват авангарда, който съвсем не е за подценяване. Това са ционизмът, билдербергите, фримасонството, Комитетът за чуждестранни връзки (CFR) и Трелатералната комисия (TC).

Само четирима души управляват света. От тях никой не е на държавна или обществена длъжност, но те определят тези, които заемат високите постове и длъжности в държавата. Четиримата съставляват върха на пирамидата, която е Световният ред. Те ръководят Тайното братство- общността, обединила финансовата и парична мощ на Америка, Европа и Азия. Те считат себе си за висша раса със синя кръв. В мрежата на тази колосална обединена мрежа са почти всички международни организации. На върха на пирамидата е Властелина. Той е абсолютния господар на света и е съвсем реален човек, съсредоточил в ръцете си абсолютната власт. Непосредствено под него е Същинската власт. Тя е съсредоточена в комитета на 3-мата. Под тези трима на върха на пирамидата стоят девет, наричащи се "просветени лица", в изключителен и недостъпен комитет. Деветте лица, непознати другиму с функциите си, притежават повече власт и авторитет от всяка друга, съществувала в човешката история група.

Събират се редовно на различни места на планетата и редят бъдещето на света и човечеството. Веднъж взели някакво решение и определили някаква политика, целият апарат на Тайното братство без всякакви коментари го привежда в действие така, както работи прецизна, добре смазана машина. Деветимата са умът, разработващ решенията на поставените от горе задачи и разпращащ тези решения до различните организации за изпълняване.

Тези хора се пазят и действуват в тайна заради извънредната важност и деликатност на обекта, върху който работят - установяване на Нов световен ред, чието съдържание са:
1.Единна световна икономика
2.Единно световно управление
3.Единна световна религия

Под Съвета на деветимата е Комитета на 300-те. Този комитет, пазен също в голяма тайна обаче започва да излиза наяве все повече и повече специално след разкритието на д-р Джон Колмън, бивш член на Британската разузнавателна служба МI 6. Той разкри тази конспиратoрска група, която не признава национални граници и е над законите на всички държави и контролира всяко положение на политиката, религията, търговията, индустрията и тероризма. Финансира се от производство и трафик на наркотици чрез Британската източно-индийска компания и Лондонския съвет в Хонг Конг. Комитета бе натоварил члена си Сайръс Ванс да напише рапорт как да се намали населението на света. Според този доклад, излязъл под заглавието "Global 2000 Report" населението на САЩ трябва да намалее значително до 2050 г. Този комитет успя да издигне Франсоа Митеран до президент на Франция, въпреки че само няколко дни преди избора му бе напълно отхвърлен от политическите сили на Париж. Този комитет се опита и чрез бившия канцлер на Германия - Вили Бранд да хвърли цяла Централна Америка в нова тридесетгодишна война чрез подготовката и въоръжаването на салвадорските партизани. Те подготвяха Филипе Гонзалес да вземе власта в Испания след смърта на Франко. Пак членовете на този комитет- Хенри Кисинджър и лорд Карингтън организираха фолклендската война и падането на аржентинското правителство и на иранския шах.»

Интернет вече е необятен по темата по-горе, както и по цялостната тема.
Ако се интересувате потърсете още в интернет - ще видите едно и също - отрицание, отрицание и омраза към всичко свестно и нормално, да не говорим умно и християнско.
Както в България, така и в целия Свят!
Интернет допринесе Светът да разбере хилядолетната стратегия на Синедриона (Властелина, Четирима души управляващи света, Деветимата, Тайното братство и Комитета на 300-те) за постигане на световно господство. От тяхно оръжие, Интернет се превръща в оръжие против тях.
И това все по-ясно се разбира както в България, така и в целия Свят!
Защото България и протобългарите са люлката на Световната цивилизация!!
Затова евреите така неистово мразят Християнството, Православието, България и българите!!!



ПЛЕВЕН ОНЛАЙН ПОРТАЛ/
д-р инж. Никола Тодоров

www.plevenonline.com/index.php 

Не веднъж най-висшите управници на държавата ходеха вкупом на посещения в Израел, където на опашка получаваха инструкции и договаряха разни работи под носа на народа, държан както винаги в неведение. Резултатите обаче са красноречиви. Шефове на разузнаването, енергийни министри и прочее хора незнайно защо се мъкнеха пред кабинета на Нетаняху. Всъщност на всички е ясно какво правеха там – получаваха директни нареждания.

alterinformation.wordpress.com/2013/03/09/9905262/



от
КЪДЕ ПОЧВА РАЗВАЛАТА

 
Как и защо се е удало на банкерите-лихвари да придумат аристократичните владетели на Европа да им преотстъпят правото за емитиране на пари, си остава една загадка. Все пак се знае от историята, че холандците първи попадат в клопката им преди повече от 300 години. Така, през 1688 г. банкерите-лихвари предлагат на принца на Орания (област в Холандия) да сложи на главата си английската корона, ако се съгласи вече като английски крал да им предостави правото за емитиране на пари в Англия.
balkan1.blog.bg/politika/2012/03/31/otkyde-pochva-razvalata.931586

ОЩЕ
 ПО ВЪПРОСА - 
der-stuermer.org/judenlistbg.htm

Между другото, знае ли Путин, че най-добрия му приятел – Берлускони е започнал да строи гигантски газови хранилища в 7 пристанищни града в Италия и едно на пристанище в Албания? Газът ще бъде доставен от Алжир. Ционистите подготвят Европа за унищожаването на Русия. По време на военните действия газ от Русия, разбира се няма да има. За това Европа се запасява, нарича се алтернативен газ.

Действията в тила на врага – в Русия, провежда агента на Ротшилд ашкеназа Берёза. Защо? И тук се появява Путин с приятеля си – сефардът Лазар.

Взривове и атентати. На територията на Русия ашкеназите водят война срещу сефардите. Между другото този сефард Лазар съсипа Хидроковский, тези сефарди сринаха ашкеназкия ЮКОС. И тук вината не е на Путин: дали щеше да е той или някой друг, войната между сефарди и ашкенази е хилядолетна и няма да спре, както няма да спре изгрева на Слънцето.

Но ако Горбачов в лицето на Сорос пусна легално ашкеназите в Русия, то Путин, в лицето на Лазар, пусна в Русия враговете на ашкеназите – сефардите. Паяците се оказаха в един и същ казан, в един „ЦК“. Но и тук не трябва да виним Путин. Това е така защото ашкеназите още в началото на 90-те години убеждаваха руските ашкенази, че сефардите от Америка са: „Такива, като нас!“

Хидроковский – наивният ашкеназ, искрено мислел, че танкерите с руския нефт ще умилостивят сефардите, че ще обедини ашкенази и сефарди в едно семейство, а хитрия ашкеназ Лифшиц призовавше „да се разделим“ от сефардите в Русия.

Малоумници! За сефардите Русия е неделима.

Сега имаме държава, в която всеки умира сам, в която човек за човека е враг. Сега властта у нас е такава, каквато беше по времето на окупираните ашкеназки територий в Съветския Съюз. И ако искаме да прекратим взривяването на ТЕЦ-ове и мини, ежедневно трябва да изхвърляме от себе си „държавата“, и всеки сам трябва да стане за себе си дъжава, както пеят хазарите : „Койтое бил нищо, няма да стане нещо!“.

Много е възможно Путин и Медведев да са в невъзможност да направят нещо. Възможно е да нямат власт в „тази държава“. Силните ционисти, силната хазарска власт, тотално са се окопали в Русия. Всичко е възможно.

Да си припомним, че на 8 май т.г в 20:55 московско време ционистите взривиха първите две бомби в мината «Распадская» . На запад, Деня на Победата не се отбелязва като при нас на 9 май, а на 8 май.

Вторите две бомби ционистите взривиха на 9 май в 1:25 московско време – Денят на нашата Победа посрещнахме със смърт. Втория от двата взрива беше като контролен изстрел в главата. Понесохме жертвите си а след това на Червения Площад се проведе Парада на Победата- ашкенази над сефарди (1941-45г.). Всичко по реда на сценария.

А Главната Прокуратура на Руската Федерация трябваше да открие не в Междуреченск – някаква глупост, а в Лондон, под прага на офиса на Березовски запалителната клечка – Берёза.

И все пак е интересно: колко пъти още трябва да запалят кулата в Останкино, московския Манеж, да потопят атомните ни подводници, да взривят Саяно-Шушенската ВЕЦ, мината «Распадская», колко трупове на чеченски войници са нужни още, за да се събуди най-накрая във всеки руснак „чувството за отбрана“?

По Генерал Виктор Филатов
anonybulgaria.wordpress.com/2013/09/04/%D1%81%D0%B5%D1%84%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%B4%D1%81%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B5%D0%B2%D1%80%D0%B5%D0%B8-%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%81%D1%80%D0%B5%D1%89%D1%83/

МИЛИОНЕРИ - 
milionerite.com/index.php







Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: balkan1
Категория: Политика
Прочетен: 3257124
Постинги: 531
Коментари: 287
Гласове: 1242
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930