Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.10.2014 13:05 - EBOLA - ЕБОЛА
Автор: balkan1 Категория: Политика   
Прочетен: 2627 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

 "ВАКСИНАТА” СРЕЩУ ЕБОЛА КАТО ОРЪЖИЕ - НЕ Я ВЗЕМАЙТЕ ПРИ НИКАКВИ ОБСТОЯТЕЛСТВА !
От Гана: "Ебола" не е истинска и единствените, които са се разболели са тези, които са приели лечение и инжекции от Червения кръст.
Истината от свидетел в Африка – Нана Кваме /Nana Kwame/ е написала:
„Хората от Западния свят трябва да знаят какво в действителност се случва тук в Западна Африка. ТЕ ЛЪЖАТ!!! Червеният кръст донесе болестта в 4 държави и от болестта са заразени само тези, които са приемали лечение и инжекции от Червения кръст. Затова и нигерийците и либерийците започнаха да гонят Червения кръст от техните страни и да казват истината по новините”.
ПРИЧИНА 1: Ваксината, предизвикваща заболяване от болест, наречена „ебола” е била внесена в Западна Африка с крайна цел – въвеждане на войски в Нигерия, Либерия и Сиера Леоне. Ако си спомняте, Америка вече се опита да въведе войски в Нигерия „заради” „Боко Харам”. Пълни глупости, които се разпаднаха, когато нигерийците започнаха да казват истината. Целта беше да им вкарат войски, за да им откраднат новооткритите нефтени залежи.
ПРИЧИНА 2: Сиера Леоне е най-големият световен доставчик на диаманти. През последните 4 месеца те стачкуваха, отказвайки да доставят диаманти заради ужасните условия на труд и робското заплащане. Западът не желае да плаща справедлива цена за тези ресурси, тъй като идеята е тези хора да бъдат държани да живеят с по една торба ориз и чуждестранна помощ така че да останат завинаги източник на евтин робски труд. „Причината” да бъдат вкарани войски в Сиера Леоне щеше да бъде прекратяване на стачката на работниците в диамантените мини.
ПРИЧИНА 3: Освен кражбата на нигерийския петрол и принудителното връщане на работниците в Сиера Леоне обратно в диамантените мини, войски бяха изпратени, за да извършват насилствена ваксинация /смъртоносната отрова ебола/ на тези африканци, които не са достатъчно глупави, за да вземат „ваксината” доброволно.
3000 войници бяха изпратени в Либерия, за да се уверят, че тази отрова ебола продължава да се разпростраанява успешно, защото до момента разпростаняването й става само чрез „ваксиниране”. Но откакто множество статии и съобщения се появиха след пристигането им в Либерия, информиращи населението за американските лъжи и манихулации, все повече хора отказват да посещават Червения кръст. Войските ще правят тези ваксинации върху хората принудително, за да обезпечат видимото разпространение на ебола-пандемията. И като допълнение към това, те ще охраняват Червения кръст от либерийците и нигерийците, които напълно справедливо ги гонят от техните държави. 

"Запитайте се: Ако Ебола наистина се разпространява от човек на човек, вместо да се контролира разпространението чрез ваксинация - Тогава защо на CDC и правителството на САЩ да продължат да разрешават полети в и от тези страни с абсолютно никаква регулация, или изобщо? Ние трябва да започнем да мислим и обмен на информация в световен мащаб, тъй като те не дават истинската гледна точка на хората, които живеят тук, в Западна Африка. Те лъжат за своя собствена полза и няма достатъчно гласове там с платформа, за да помогне на акции нашата реалност. Стотици хиляди са били убити, парализиран и инвалиди от тези и други "нови" ваксини по целия свят, а ние сме най-накрая да стане наясно с това. Сега какво ще правим с цялата тази информация? "
 
от Джим Stone, jimstonefreelance.com


From Ghana: Ebola is not real and the only people
who have gotten sick are those who
have received treatments and injections from the Red Cross
beforeitsnews.com/health/2014/10/ebola-vaccine-weaponized-dont-take-it-under-any-circumstance-2552622.html




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: balkan1
Категория: Политика
Прочетен: 3263974
Постинги: 531
Коментари: 287
Гласове: 1242
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930