Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.12.2014 20:35 - ВОЙНА?
Автор: balkan1 Категория: Политика   
Прочетен: 2013 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 04.02.2015 16:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

projectavalon.net/lang/bg/anglo_saxon_mission_interview_transcript_bg.html

Другата страна на монетата е Иран. Иран винаги е получавал подкрепа от Китай и по-късно от руснаците, и от някои други страни. Военният пазар е доста отворен, така че тук можем да включим даже французите, които твърде свободно изнасят оръжия, където могат.


Б: Да.


С: Даже в нарушение на международни конвенции. Но тук се отива по-далече.Тук говорим за страна, която доста добре се използва от друга страна по време на революционния процес - като тя се възприема от западните държави като враг, а също и от държавите в Персийския Залив.


Б: Имате предвид Иран използван от Китай?


С: Да, от Китай.Те, разбира се, взаимно се използват. Икономиката на Китай се развива експлозивно. Не зная, дали е стигнала връхната си точка или не, но тук не говорим за това. Но като се има предвид количеството и нивото на техническа експертиза, която Иран получава от Китайската военна индустрия - изглежда недопустимо в този пакет да не са били включени и ядрени оръжия. Дали те са под пряк контрол на Иранската Революционна гвардия или се управляват съвместно от Иран и Китай, можем само да гадаем.


Но да се върнем на това, което казах преди, че на това събрание, беше напълно прието - и то съвсем ясно - че Иран ИМА такива оръжия, дори не се спомена за друга алтернатива.


Б: Разбирам. И това, което искахте да засегнете, е как това сътрудничество между Иран и Китай ще бъде използвано като начин да се засегне Китай - тъй като Китай е главната цел, нали така?


С: Да, така е. Китай е главния прицел някъде от 70-те години насам, поне - и отново, тази информация идва чрез посредници, така че не мога да ви дам доказателства от първа ръка - но със сигурност винаги е бил Китай. Винаги е бил Китай, Китай е голямата цел в този план.


Б: Хм..


С: Китай е този, когото преследват в мoмента и всичко е въпрос на как точно да се намесят и да разиграят сценария - определено ще има война, Бил, ще има война - не знам как точно ще се осъществи и как ще го продадат на населението на Запад?


Начинът, по който ще го предствят на хората е, като използват Иран като примамка, като го накарат да използва ядрено оръжие, за да предизвикат отговор.


Б: И ако мотивацията за това е да се примами Китай към военни действия, то с каква цел?


С: Китай тогава се очаква да се включи в подкрепа на Иран, много бързо. Става въпрос за т.н. "Път към Йерусалим". Не е за учудване, че Китай си имат свой собствен Път към Йерусалим, така да се каже, понеже там е, където се намира петролът - тяхната артерия - и там тяхната сила може да се уголеми много повече, откокото е сега.


Б: На мен не ми стана ясно какво имате предвид под Йерусалим. Това метафора ли беше, говорейки за Иран??


С: Да, беше метафора. Въпреки че преди не съм ви споменавал, те горворят за "пътя към Ерусалим" като нещо обичайно. Хора като Б. Натаняху го използват много. Обама го е споменавал. Китайският президент също, мисля. Ху Жинтау се казва той. Те всъщност използват тази метафора.


Б: Не знаех за това.


С: Да, наистина. Този път минава от там. Дали минава през Техеран еднопосочно? Или пък минава отново през Техеран, но и в другата посока?


Б: Значи, използва се като метафора за желана цел, нещо, което е постигнато или придобито.


С: Точно така.


С: Добре, значи както казвате, има дългосрочен план, който е очертан преди много време, и той е, така да се сложат фигурите на световната сцена, че да избухне война с Китай. Това е, което казвате.


С: Да в общи линии. Правилно сте схванал. Това са серия от събития и много от тях вече са станали. И отново подчертавам дебело, че сроковете тук са от изключително значение.


Б: Какво вече се е случило, какво има още да стане и какъв е евентуалният изход, който те очакват?


С: Ами планът е така да се подпали фитила на Близкия Изток, че досегашният конфликт ще изглежда като детска игра.
Ще се използват ядрени оръжия и, отново, това ще е с цел да се въдвори атмосфера на страх и хаос не само на Запад, но и в целия свят и да се установи, както споменах, тоталитарно Западно правителство, но за да стане това, Китай трябва да се отстрани, политически и социално.


Б: Тоест те удрят с един куршум два заека. Ще използват ситуацията. за да създадат Световно правителство, както мнозина го наричат на Интернет, но то няма да включва Китай. Говорите за Западна коалиция срещу тази нова заплаха.


С: Западните държави, но също и Япония.



Б: А Русия? Къде стои Русия?


С: Мисля, че Русия също има роля, но нямам доказателства. По една или друга причина Русия много не се показва , но имам чуството, че сегашното руско правителство е ръка за ръка с управляващите на Запад.


Б: Значи казвате, че на това събрание, в което участвахте, Русия не се споменаваше като важен играч?


С: Абсолютно не. Единствено се споменаваше във връзка с идеята да се създаде повсеместен хаос в света. Това значи в последствие да се използват биологични оръжия, да има широк недостиг на храни, което ще засегне по-слабите страни в света, последвано от масов глад и болести.
Единствено Русия бе спомената по повод, който не мога да обясня, може би някой друг може. Аз съм си блъскал главата без резултат. Та на това събрание бе казано: да се предизвика нападение от страна на Китай върху Източна Русия. Не мога да давам оценки за това, както и защо бе споменато.

==============================================================

Изключително важно е, че през последните години, китайската армия демонстрира на ученията си поведение, което просто не може да бъде третирано по различен начин, освен като подготовка за агресия срещу Русия, защото и мащаба на ученията (като пространствен обхват и брой на персонала, включително войски) непрекъснато се разраства.

30dumi.eu/archives/21648

Как обычно, «под шумок Нового Года», правящий режим пропихнул очень важный закон, который получит самые тяжкие последствия. Речь в законе идёт об учреждении на Дальнем Востоке специальных «территорий опережающего развития» (ТОР), в которых будет ограничено действие российского законодательства, отменено местное самоуправление, и которые могут быть переданы иностранцам «в длительную аренду».

Для понимания масштабности задуманного, отметим, что ради него изменили следующие Кодексы Российской Федерации: гражданский, градостроительный, трудовой, земельный, лесной; так же федеральные законы: о законодательных и исполнительных органов власти субъектов РФ, о местном самоуправлении, о приватизации, об обязательном страховании, об иностранцах, о лицензировании, об экологической экспертизе, о таможенных отчислениях «и другие законодательные акты Российской Федерации.


3rm.info/index.php

Китайская народная республика форсированными темпами строит дороги на границе с Россией.
Коммуникации понадобятся Поднебесной для быстрой переброски войск в случае вооруженного конфликта с РФ. Наша страна, по мнению экспертов, не способна дать отпор страдающему от перенаселения южному соседу и может потерять Дальний Восток и Сибирь.В уезде Цзяинь провинции Хэйлунцзян интенсивно идет прокладка двух автотрасс 114-километрового участка Хэйхэ Цзяинь и 103-километровой автодороги Суйбинь Цзяинь. Об этом пишет Свободная пресса. Открытие движения на всей протяженности этих автотрасс планируется 1 октября этого года. Также у границ с РФ начато строительство ряда автодорог второго класса. Собеседник «СП», которого издание именует «экспертом по проблемам Китая», Александр Аладдин уверен -- это подготовка к войне. Ранее Аладдин обращался в Конституционный суд с просьбой пересмотреть соглашение с Китаем о передаче Китаю островов на Амуре. Он считает, что это угроза стратегической безопасности Хабаровска, Дальнего Востока и самой России в будущем.В направление к границам России Китай уже ведет строительство широкополосных дорог на бетонной основе...










Тагове:   Китай,   война,   Иран,   световна,   кога,   трета,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: balkan1
Категория: Политика
Прочетен: 3263189
Постинги: 531
Коментари: 287
Гласове: 1242
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930