Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.04.2015 14:29 - ЛИЯНА ПАНДЕЛИЕВА
Автор: balkan1 Категория: Политика   
Прочетен: 3608 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 26.04.2015 14:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image

glasove.com/komentari/50795-sevt-osyden-na-vyztorg-v-parij-i-na-skandal-v-bylgariq

Лияна Панделиева  в ГЛАСОВЕ си позволява да пише за История и култура във връзка с изложбата в Лувъра и още в началото започва с недомислици -

„Рим лежи само върху Рим, Гърция лежи само върху Византия, а ние лежим върху всички култури, плюс ислямската.” :
1 – Под Рим има артефакти от етруските, а сигурно и на някои други, защото доколкото знам, етруските са се преселили там след Троянската война.
2 – Под Гърция била Византия – Византия е измислица на историците, а и самите гърци се напъват, че преди Византия предците им са били вече там – елините НО признават че преди това там са заварили пеласгите ( нашите предци БЕЛАСЦИТЕ – още си ни стои планината ).
3 – Под България били всички култури – доста са но не са всички – има китайска, индийска и доста други култури по Земята в които сме оставили следи НО не са в рамките на днешната територия на БЪлгария.
ТРИ ГРЕШКИ САМО В ПЪРВОТО ИЗРЕЧЕНИЕ!!! Вярно е че е на Рашидов НО и Лияна за да го сложи в началото на статията би трябвало да го е оценила като мисъл от най-високо качество!

 Злостта, с която уникалната в историята на институцията Лувър експозиция на тракийското наследство бе коментирана в България, може да смаже и каменната глава на Севт трети.”
Ако някой не е виждал главата от „Косматка” да знае от Лияна Панделиева, че е на Севт ІІІ-ти и е от КАМЪК!!!

По-надолу пък, се опитва да пише за
погребалната зала на Голяма Косматка? Уникалното е, че тя е издялана от цял камък – сякаш е съвършено изгребана с лъжица, само дето лъжици за камъни няма, а това се е случило още преди Христа.”
1 – Под Голяма Косматака няма погребална ЗАЛА – понеже НЕДОучените ни говорят и пишат за „тракийски” гробници и тя без да мисли ги нарежда недомислени. Под могилите са храмовете на владетелите ни, защото всеки от тях е бил обожествяван като син на Слънцето ( предците ни са слънцепоклонници ) и след смъртта му храмът е заравян и се е строял храмът на новия владетел.
2 - Многознаещата даже описва и съвършенството на издялването – това издялване обаче води до съмнения относно работата на археолозите или на пазарени каменоделци ( може би по стените и тавана е имало нещо неприемливо за общоприетата история ).

image

В „Оструша” всички се дивят на „тракийската” Мадона, което доказва, че предците ни са знаели да рисуват и то доста добре, а в „Косматка” всичко е изгребано като с лъжица – нещо май, май не е така както се опитват да ни го представят.

След това споменава, че „Горчивият урок от изключителното и първо по рода си събитие на световната културна сцена, посветено на древната история по нашите земи, е, че днешните българи не са в състояние да почувстват нито радост, нито гордост.”
На какво да се радват българите и с какво да се гордият – някой да е обяснил на българите или на французите, че тези артефакти са творения на нашите предци? Че предците ни не са някаквиси прабългари дошли тук от някъдеси по някоеси време, а са БРИГИТЕ -

balkan1.blog.bg/history/2012/12/15/tuk-sme-si-ot-vreme-ono-i-sme-nai-drevniiat-narod-na-zemiata.1031510

Тръгнал мултакът да се прави на културтрегер, взел със себе си и журналистка с подходящ ( за него ) багаж между ушите и на това отгоре се цупят че ги критикуват.

"Аз съм само министър на културата и съм много сам. Когато един сам човек прави нещата, няма да се получи." - разбира се че не се получава НО когато му го кажат другите не може да го разбере!

Япония разследва Вежди Рашидов за дарени 1 000 000 евро!? Фирмата на сина му усвоявала огромни средства rodopi24.blogspot.ae/2013/06/1-000-000.html#.VTjHtYk3psU


 









Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: balkan1
Категория: Политика
Прочетен: 3262934
Постинги: 531
Коментари: 287
Гласове: 1242
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930