Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.11.2018 16:19 - Пожарите в САЩ-Калифорния и Гърция са дело на лазерно оръжие (ВИДЕА+ПАТЕНТ)
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 2028 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 17.11.2018 16:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image
image


Пожарите в САЩ-Калифорния и Гърция са дело на лазерно оръжие (ВИДЕА+ПАТЕНТ)

Публикувано на 17.11.2018  в Конспирации  

Странни прилики на пожарите в Гърция и Калифорния

https://bultimes.com/%D0%9F%D0%BE%D0%B6%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B2-%D0%A1%D0%90%D0%A9-%D0%9A%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%84%D0%BE%D1%80%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%B8-%D0%93%D1%8A%D1%80%D1%86%D0%B8%D1%8F-%D1%81%D0%B0-%D0%B4/?fbclid=IwAR3qZWQtROUEZSj5D4P-OQOckatGovR0bzL8kTq0WBcxwsrIXUlA-pQZF60

Последният пожар в Гърция не беше един от многото, както се опитват да го представят в някои съобщения. Тепърва предстои да се изяснят истинските причини.

Случилата се трагедия има твърде много прилики с подобен унищожителен огън в Санта Роза, Калифорния през есента на миналата година. Детайли от снимки и видеозаписи и от двете събития, а не общи такива, пораждат много въпроси. Така, например, как алуминиева джанта на кола може да се стопи, като знаем, че алуминият се топи при 660 градуса Celisius, желязото – при 1538, а предните защитни стъкла при много по–висока температура.
Последните впрочем изглеждат сякаш са пулверизирани.

Защо колите са изгорели, а дърветата край пътя са с напълно запазена зеленина?

Във филма, на посочения по–долу адрес след 3,40–та минута, се виждат ужасяващи картини от Санта Роза, а от 5,50–тата минута – ефекта от енергийно оръжие с насочено действие. В Калифорния едновременно са запалени 60 огнища, а в Гърция – 15. Внезапни и необясними са ветровете със скорост над 100 км в час. Местни хора споделят за сини мълнии и искри.

 

Далеч съм от мисълта за търсене на конспиративни теории, но както последните два случая в Калифорния и в Гърция, така и в други райони на света напоследък изискват и чакат своите сериозни обяснения.

Симеон Николов, Поглед.инфо
Вижте филма от Калифорния на адрес:

 

По Гърция беше нанесен енергиен удар от космоса  

Пожарите изпепелили до основи сградите в редица селища в щата Калифорния, но дърветата близо до тях останали незасегнати от тях.

Предсказанието на Георгиос Гялвас, известния гръцки изобретател и учен, когото наричат „гръцкия Тесла“.

През декември 2017 г. американският щат Калифорния се сблъска с безпрецедентни горски пожари; бяха евакуирани стотици хиляди хора и унищожени редица населени пунктове. Огънят беше потушен и хората се върнаха в изгорелите селища и се натъкнаха на странна картина: сградите изпепелени, а дърветата наблизо – незасегнати от пожарите.

Пожарът, който изпепелява един град, за разлика от локалните пожари води до повсеместно повишаване на температурата. Не е възможна ситуация, когато в изгорелите здания са разтопени дори стъклата, а дърветата наоколо да остават незасегнати.

Единственото логично обяснение на този факт е да се предположи, че зоните с висока температура в изгорелите селища в Калифорния се разпределяли локално, в резултат от удар с енергийно оръжие някъде от Космоса.

 

ЦРУ тайно изпробва върху американци климатично оръжие от ново поколение

Киану Рийвс: „Холивуд“ се използва за социално програмиране и контрол на съзнанието…“

Готвейки се за война с Русия, правителството на САЩ изпробва нов вид оръжие за масово поражение под формата на горски пожари, обхванали разположените в западната част на страната щати. Не беше възможно това оръжие да бъде изпробвано в Сирия, защото няма политически условия за това. Вероятно поради липсата на време правителството решило да изпробва новото оръжие върху своя народ, маскирайки го като „горски пожари“. И разпространи слуха, че вероятно Русия е използвала срещу САЩ „климатично оръжие“.

На видеата се виждат пепелища от изгорели жилищни сгради, а дърветата наоколо не са пострадали.

 

Ето как коментират трагедията СМИ: „Мащабни последици остави стихийното бедствие в САЩ, в щата Калифорния… Пожарите бушуват там не един месец; днес жителите на градчето Сант Роз бяха евакуирани.

Повече от 1500 сгради са унищожени от огъня, който минава по дърветата и обхваща сградите… Ситуацията е критична заради вятъра, който в този район се засилва, и пламъците се разпространяват бързо…“

Тъй като в САЩ има много умни хора и те не повярваха, че това са обикновени пожари.

Авторът на едно видео коментира: „Какво ще ни кажат властите в САЩ за т.нар. горски пожари. Аз смятам, че те са резултат от технология, наречена насочено енергийно оръжие. Можете ли да кажете, гледайки тези разрушения, че пожарите са обикновени пожари? Как мислите?“

Руският отговор за тези събития от Наталия Ф.: „Ако днес въпросът, свързан с трагедията в САЩ, е поставен така, че на американците трябва да се внуши да мислят, че зад тях стои Русия, аз предлагам на всички да смятат, че зад тях стои правителството на САЩ, което, готвейки се за война с Русия, изпробва върху американците ново оръжие за масово поражение…“

„Холивуд“, който има киностудия в Калифорния, пресъздаде американската трагедия във фантастичния филм «GEOSTORM».

Неотдавна прочутият американски актьор Киану Рийвс посочи: „Холивуд“ се използва за социално програмиране и контрол на съзнанието…“

Теоретиците на заговорите известно време обсъждаха темата, направиха няколко филма и скоро забравиха за случая, докато не се случиха пожарите в Гърция, където по официални данни загиналите вече са десетки.

Алуминият се топи при около 700 градуса по Целзий; стъклото – започва да се топи от 1200 градуса, желязото и титанът – от 1500 градуса. Такава е в огнищата на пожарите температурата. Но дърветата на няколко метра от тях изглеждат незасегнати. Това е невъзможно дори теоретично.
 

Нима и по Гърция е нанесен удар с енергийно оръжие?

Това вероятно е енергиен лъч, който бие срещу Гърция от спътник или от летящо над Атина НЛО, с лъчево оръдие на борда.

В тази ситуация нека да си спомним предсказанието на Георгиос Гялвас, известния гръцки изобретател и учен, когото наричат „гръцкия Тесла“.

Той е роден през 1923 г., учил механика в университета в Падуа, след това продължил обучението си в Бостън, специализирайки ядрена физика. След като се върнал в Гърция, Г. Гялвас започнал работа в министерството на отбраната, намирайки се под плътния контрол на офицери от НАТО. Повечето му изобретения получили развитие в САЩ, след като ученият и неговите проекти били изолирани.

Работейки над най-секретните проекти на Пентагона и ЦРУ, включително и над проекти на летателни апарати в Зона-51, Георгиос Гялвас лично познавал много информирани и високопоставени хора. По разбираеми причини той никога не е споделял публично идеите си, но през 2003 г., малко преди смъртта си, разказал някои неща на жена си, които тя предала на гръцки журналисти.

По нейните думи, през септември 2001 г., Г. Гялвас й казал следното: „Слава богу, че скоро ще умра, и няма да съм жив през 2018 г.“

Според съпругата Гялвас й разказал, че съществува „извънземен център, който взема решения“; според неговия план ще бъде „внедрена нова ера“. В този план 2018 г. ще бъде решаваща, тъй като в тази година е планирана общопланетарна депопулация.

Гялвас не разказал на жена си за съдбата на цялата планета, а само за Гърция, тъй като този „извънземен център за вземане на решения“ иска да види Гърция без жителите й. В най-добрия случай ги чака масово преселение и евакуация.

Ето сега, когато „калифорнийските пожари“ пламнаха още и в Гърция, възниква въпросът: дали не наблюдаваме началото на общопланетарната депопулация?

Съществува ли енергийното оръжие?

Според експерти то съществува само в научно-фантастичните филми и книги.

Енергийно може да се нарече лъчевото оръжие, по-точно лазерното. То използва като поразяващо средство лазерен лъч. Първите видове лазерно оръжие са произведени през 60-те – 70-те години. То е предназначено за пряко унищожаване на цели, за ослепяване на противника, но може да има и други действия.

Лазерните лъчи се разпространяват със скоростта на светлината. В условията на наземен и въздушен бой на практика е невъзможно отклоняването от лазерния лъч. На него не му влияе гравитацията на планетата. „Боекомплектът“ на лазера зависи само от източника на енергия.

Диапазонът, в който се използва лазерното оръжие, превъзхожда диапазона на традиционното оръжие – кинетично, балистично и реактивно, но зависи от атмосферните условия и мощността на източника на енергия.

Лазерният лъч предизвиква във въздуха плазмен канал при плътност на енергията около мегаджаул на кубически сантиметър. Ефектът на разсейването води до загубата на фокуса от лазера и разпръскване на енергията му в атмосферата. Голямо разсейване се наблюдава при мъгла, дим и плазмени облаци.

В Съветския съюз през 1979-82 г. са създадени военните експериментални ослепяващи самоходни комплекси „Стилет“ и „Сангвин“. Рлец 1992 г. е изпробван и приет на въоръжение комплексът 1К17 „Сжатие“. През 1984 г. е разработен опитен образец на „лазерен пистолет“, предназначен за използване като индивидуално оръжие за самоотбрана на космонавти. До 1995 г. на въоръжение в руската армия се намират карабините от марката ЛК – „Лъчева карабина“.

В областта на лазерното оръжие работят Щатите, Китай, Великобритания, Франция, Германия и Израел.

Оръжие с насочена енергия

Това оръжие излъчва енергия в зададено направление без да се използват проводници, за постигането на летален и нелетален ефект. Оръжието с насочена енергия може да използва електромагнитни вълни, микровълни, светлинно излъчване, електрически заряд, инфрачервено излъчване, насочен поток йонизирани частици, кинетична енергия, акустични вибрации, звук.

Видовете оръжие с насочване на енергията

  • Електромагнитно оръжие – микровълново, лазерно, електролазер;
  • Плазмено оръжие;
  • Огнемети;
  • Кинетично оръжие;
  • Ускорително оръжие: релсотрон, оръдието на Хаус, КОСМИЧЕСКО ОРЪДИЕ;
  • Акустично оръжие – инфразвуково, действащо на голямо разстояние акустично устройство;
  • Психотронно оръжие

Превод: Издaтeлcтвo“Рacпep“
Източник:thebulgariantimes.com

 

ПАТЕНТА, ТУК: Directed energy weapon

ПО ТЕМАТА:

 




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39738277
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031