Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.02.2020 11:04 - ЕДИН МОЙ СТАР ПОСТИНГ ОТПРЕДИ 5 ГОДИНИ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1636 Коментари: 3 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
07.02.2015 16:14 - НЕВЕРОЯТНО ПРОЗРЕНИЕ НА ПРЕПОДОБНА СТОЙНА  
КАЗАНО ОТ ПРЕПОДОБНА СТОЙНА

"Който остане тук, няма да знае какво да прави със земята и ще я зареже неосветена от труд. Самите люде първо ще подивеят и ако не се един друг избият, ще се един друг намразят. България ще лети все по-надоле и по-надоле като на празен геран ведрото… докато удари сухото дъно и не остави надежда на никой жадуващ. Тогава онез, що са били прокудени по чужди земи, ще се върнат чрез синове и внуци. Те затуй са били някогаш пратени далече от тук — да бъдат опазени и защитени за новото време. Ще се върнат те и ще направят от България храм с древна позлата и святи икони. И тогаз тук няма да има градове, а само нацъфтели села и богати чифлици. И децата ни ще са повече от звездите…"

Този текст ми изпрати мой приятел. Не съм фаталист, но думите впечатляват. Той показва, че имунната ни система е безвъзвратно изчезнала и сами не можем да се измъкнем от блатото, в което затънахме поради непостоянство, неверие в собствените ни сили и невъзможността да намерим вярната посока.
Това ми напомня до голяма степен на следосвобожденското безвремие, когато децата и внуците на заможните българи, които са отишли да учат п европейските страни и са се върнали, за да построят една нова България.
Разбира се, сегашната тежка криза във всички области е много по-дълбока, защото комунизмът унищожи вярата и ценостната система на българина.
Събудете се, братя и сестри и се ядосайте.
Тогава ще ви дойдат сили и воля за борба да живеем като нормални хора.

П. П.  
Изглежда чрез думите на 73 годишната баба Стойна не са просто съвпадение на имената, а духът на преподобна Стойна се е вселил в нея.
Всъщност, когато дойде полицията, повикана от управителката, ние вече бяхме оставили дрехите и малко пари на жената, проведохме с нея един интересен разговор, който е записан от Йорданка Колева/Йоанна Рубин/ и ако напишете името и и това на баба Стойна ще можете да видите дори нахълтването на полицията в стаята и.    
 



Гласувай:
4



1. elizabethborislavova - обаче
02.02.2020 11:22
Виж и тази гледна точка, Божията:
http://elizabethborislavova.blog/zabavlenie/2020/01/26/oshte-ot-syzdavaneto-na-bylgariia-i-v-izhoda-i-kym-postoiann.1693701
Чрез Кирила и Методия се даде азбуката на славянските народи, за да се чете Словото на роден език, чрез Паисий Хилендарски се връчи Историята, пробуждаща духа на народа за национална и духовна свобода. Левски бе употребен свише да вдъхне Бог вяра в сърцата в собствените духовни и физически сили на поробения народ, а девицата Райна Княгиня със собствените си ръце уши знамето на свободата и го развя с дръзновение над поробената си земя!

Попитайте сега защо е таз голяма милост над България и нейната педя земя. Сам Дух Святи ще ви изяви таз велика тайна Божия. Още от нейното създание в изхода й велик към постоянно обитаемата земя, Бог е бдял над нейното оформяне и като птица пазел е нейното израстване.
цитирай
2. alchemist - Всъщност комунизма нарои днешните ...
02.02.2020 13:00
Всъщност комунизма нарои днешните десни елити. Той ги хранеше, той ги поеше и като взе, че умря те се запитаха "Какво да се прави?" и се пребоядисаха.
И понеже бяха свикнали да заблуждават хората и да сервилничат, понеже нищо друго не ставаше от тях. Взеха да делят хората на електорати и партии, да ги насъскват едни срещу други. Нормалните хора виждайки безизходността на ситуацията, взеха да емигрират и да спасяват кой както може. Останалите по-твърдоглави получаваха епитети "комунист" и "русофил" и хептен се затвориха в себе си.
цитирай
3. kolevdobri - В БГ няма десни елити.
04.02.2020 18:31
alchemist написа:
Всъщност комунизма нарои днешните десни елити. Той ги хранеше, той ги поеше и като взе, че умря те се запитаха "Какво да се прави?" и се пребоядисаха.
И понеже бяха свикнали да заблуждават хората и да сервилничат, понеже нищо друго не ставаше от тях. Взеха да делят хората на електорати и партии, да ги насъскват едни срещу други. Нормалните хора виждайки безизходността на ситуацията, взеха да емигрират и да спасяват кой както може. Останалите по-твърдоглави получаваха епитети "комунист" и "русофил" и хептен се затвориха в себе си.

Абсолютно съгласен с написаното, освен с първото изречение, че комунизмът е нароил десните елити. Комунистът не може да нарои друго, освен машини за убиване. Той там е силен. Да убива. Да кара наред. Но сега се замислям, комунистът може да нарои още едно нещо - МОЖЕ ДА НАРОИ СКАПАН НАРОД. ДА ГО ИЗРОДИ, ДА МУ ОТНЕМЕ ЦЕННОСТНАТА СИСТЕМА. А, ЗАБРАВИХ, КОМУНИСТЪТ Е И КРАДЕЦ. Ако не открадне, не може да съществува. Крадец и убиец. Вместо да се съсредоточи да произведе нещо хубаво и да го продаде, той гледа да краде и убива. Спомнете си генерал Блохин - убил над 30 хиляди човека с изстрел в главата. Спомнете си Катин. Омръзнало им да убиват поляците с изстрел в тила и започнали да ги убиват с щикове. Кой освен комунист може да вземе такова решение? След което естествено е да го окраде като гаден мародер. То каква е разликата между комуниста и фашиста? И едните убийци и другите. И едните крадци и другите, само че комунистите превъзхождат фашистите в раздел "кражби". Дори Хитлер не си е позволил да открадне земята на германците или да приватизира фабриките.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11733432
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031