Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.01.2016 21:30 - СНИМКИ НА НАСА В АНТАРКТИДА ПОТВЪРДИХА ОТКРИТИЕ ЗА ДРЕВЕН ГРАД В АНТАРКТИДА НА АКАД. ЙОРДАН СТ. ИВАНОВ ОТ 1980!
Автор: bojanapankov Категория: Технологии   
Прочетен: 1964 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 08.01.2016 21:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
СНИМКИ НА НАСА В АНТАРКТИДА ЕДВА СЕГА ПОТВЪРДИХА ОТКРИТИЕ НА АКАД. ЙОРДАН СТОИЛОВ ИВАНОВ ОТ 1980 Г., КОГАТО ТОЙ ИЗЧИСЛЯВА, ЧЕ ПОТЪВАНЕТО НА СТОЛИЦАТА НА АТЛАНТИДА Е СТАНАЛО НА 23 НОЕМВРИ ПРЕДИ ПРЕДИ 11 050 Г.

СЪЩАТА ИНФОРМАЦИЯ ТОЙ ИЗПРАЩА ОЩЕ ТОГАВА ПРЕЗ 1980 Г. КАТО ДОКЛАД ДО АН НА СССР

image

НИЩО НОВО НЕ СА ОТКРИЛИ!ТОВА, ЧЕ СА ЗАСНЕЛИ  Е БЛАГОДАРЕНИЕ НА СЪВРЕМЕННАТА ТЕХНИКА!
image

Чрез дистанционно наблюдение и фотографи, извършени от експерти на мисията "Леден Мост" на НАСА в Антарктида бе потвърдено откритието на българин, направено още през 1980 г. Още тогава българският изследовател Йордан Стоилов Иванов във вид на доклад съобщава на АН на СССР за съществуващата столица на древно царство, лежаща на дълбочина над два километра -  2.3 км под снеговете на ледения континент.
Наред с точните данни в науките съществуват възможности чрез ясновидство, биолокация  с голяма точност да бъдат правени  възстановки на минали епохи и събития, които са и продължават да бъдат загадки. Затова не е чудно, че именно българският феномен – ясновидец по рождение още през 1980 г. доказа наличието на сладководното езеро на Южния полюс. Това е направено въз основа на паранормалните способности на феномена, който освен да предвижда, предсказва може също да обяснява тези свои умения. Де факто към момента у нас той е единственият хабилитиран феномен по иновациите.

При изследването на НАСА,кето е било извършено при тестови изпитания от въздуха е била използвана една от най- модерните технологии на организацията - топографски лазер "Altimeter System (ATLAS) LIDAR" , конструиран специално за дейности на сателита Elevation Satellite-2 (ICESat-2). Една от целите на Сателита е и да следи промените в полярните ледове. Според изследователя Nathan Borrowitz - учен на НАСА "Има много малко място за грешки, когато става въпрос за отделни фотони удрящи по индивидуални оптични влакна, затова бяхме толкова изненадани, когато забелязахме тези анормални функции на образността на лидар, а към момента ние само гадаем за това, какви са тези структури, но стартирането на ICESat-2 през 2017 г. може да доведе до други големи открития и по-добро разбиране на геоморфологичните характеристики на Антарктика.

Данни за тази древна столица – древно селище или древен град присъстват в специализираната авторска книга на акад. Йордан Стоилов Иванов от Международната академия по българознание, иновации и култура /МАБИК/, регистрирана във Виена и със седалище София. Книгата се нарича  „Аномални явления и техните биолокационни проучвания“, издадена лично от него от ЕТ „Йордан Иванов“ още през 2004 г. Тази книга се намира в Народната библиотека „Св. Кирил и Методий“ и тя  включва само една много малка част от уникалните му авторски тези, информации, биолокационни изследвания и измервания на определени аномални явления.

Акад. Йордан Ст. Иванов:

„Моето заключение е освен, че Ватиканът разполага с най-невероятната информация и с най- древните карти,  създадени в нашия свят, според които данните от тези карти съответстват и с данни и от най-съвременните изследвания на континенталната суша на Антарктида, те трябва да бъдат огласени. Защото данните са именно за Антарктида която е под ледената покривка. Оказва се, че и чрез метода на йонно датиране също вече е уточнено, че преди повече от 10 000 години в топлите климатични условия на континента Антарктида, още преди заледяването му там са живели представители на високоразвита цивилизация. Съществуват и доказателства, които днес учените могат да открият. Едни от тези доказателства са големите реки, носещи дребнозърнести утайки, които действително са текли на Антарктида преди повече от 11-12 000 години. В старинните книги пише, че по време на всеки апокалиптичен катаклизъм са загивали култури и високо развити цивилизации, чиито знания, познания и културни паметници не винаги са оцелявали. И в този смисъл, както е коментирано многократно от учените, понятията древни култури или уникални цивилизации, биха могли да се разглеждат като звено от даден етап на еволюцията на разума на планетата ни. Данните на археологията доказват и значението на гигантските по мащабите си културни миграции. 
От остров Мадагаскар след гиганстския катаклизъм в онези древни времена тръгва разселение по света, което започва в осем посоки. Тогава о. Мадагаскар е бил единствената суша, където се спасява част от оцелялото население след катаклизъм, който Южният континент преживява . От Мадагаскар оцелелите от потъналия на юг континенти освен, че тръгват в осем посоки, трите основни от тях били на изток, две на север и три на запад. Част от тези преселници се. заселили в земите на днешна Австралия. Това сочи един от най-важните древни документи – прословутата карта на Финеус.  Едва по-късно, преди около 6 000 години, на дъното на морето Рос започват да се отлагат седименти от ледников тип.Някои сондажни проби при направените в края на ХХ век изследвания сочат, че топлите климатични условия са преобладавали през изключително дълъг период, преди заледяването на Антарктида“. 

Известно е и, че парапсихологията днес се използва в максимална степен най-вече от подводни археолози, археолози  и иманяри. По този повод американецът Стивън Шварц  дори ангажирал екстрасенси за издирване на потънали кораби като чрез тестове са  били избрани 18  от тогавашните най-талантливи феномени, посочили точно местата, където са претърпели крушение над 14 известни кораба.  Тези сензори с феноменална точност определили дълбочините и точното местонахождение на същите потънали плавателни съдове.

 

 Длъжна съм да отбележа още и, че  информацията на акад. Йордан Стоилов Иванов за града под ледовете на Антарктида наистина освен, че е поднесена по един съвършено нестандартен начин е единствената по рода си в света.
Анна Зографова /следва/





Тагове:   anna zografova,


Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bojanapankov
Категория: Технологии
Прочетен: 1137653
Постинги: 351
Коментари: 74
Гласове: 450
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031