Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.04.2021 20:48 - ЗАБЕЛЕЖЕТЕ! НЯМЯ ОЩЕ ИСЛЕДВАНЕ НА НАЦИОНАЛНО НИВО ПО ВЪПРОСА ЗА МАСКИТЕ. ЗАЩО ?!
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1203 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 17.04.2021 20:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Министърът на образованието на Флорида призовава училищата да отпаднат изискването за маски През  Джонатан ЕкзоПортейл  - 17 април 2021 г. 0 По-рано тази седмица комисарят по образованието във Флорида призова всички училища да отпаднат задължителните маски за следващата учебна година, защото каза, че те не са необходими и може просто да не са задължителни за учениците и родителите. Политиките за маски " нямат влияние върху разпространението на вируса", каза той, " може да попречи на образованието " за някои ученици. Решението обаче не зависи от него, тъй като в крайна сметка всеки отделен район ще реши дали иска да наложи маски за следващата учебна година.

 

Губернаторът на Флорида Рон Десантис наскоро беше домакин на кръгла маса за обществено здраве. В тази дискусия професорът по медицина от Станфордския университет д-р Джей Батачаря каза, че „ маските не само не са били ефективни, но са били вредни. "

Видеото на тази дискусия беше изтеглено от YouTube и след това грубо осмивано от основните медии. Това е голям проблем през цялата тази пандемия. Имаме „проверки на факти“, които претърсват интернет, за да цензурират и премахват всяка история, която не отговаря на рамката или историята, които ни разказват държавните здравни служители. Ако нещата бяха толкова очевидни, защо би трябвало да цензурират световноизвестни експерти?

Той е един от тримата инициатори на Великата декларация от Барингтън . Другите двама са д-р Sunetra Gupta, професор по теоретична епидемиология в Оксфордския университет, и д-р Martin Kulldorff , професор по медицина в Харвард, епидемиолог, специализиран в инфекциозни заболявания. Можете да гледате интересен чат с тези трима души тук, ако се интересувате.

Г-н Bhattacharya отговори на критиките в скорошна статия, която той написа за Wall Street Journal (WSJ), като заяви следното:

Участвах в кръгла маса за публична политика, организирана от губернатора на Флорида Рон ДеСантис миналия месец. Той трябваше да обсъди държавната политика по отношение на Covid през следващите месеци. Фактът, че 600 000 американци са починали от Covid-19, е доказателство, че мерките за заключване от миналата година, включително значителни ограничения върху живота на децата, не са дали резултат. Флорида отвори врати през май и отказа да ги затвори отново. И все пак смъртността, адаптирана към възрастта, е по-ниска във Флорида, отколкото в заключената Калифорния, а държавните училища във Флорида са почти всички отворени, докато тези в Калифорния не. С моите колеги - пане Сунетра Гупта от Оксфорд, Мартин Кулдорф от Харвард и Скот Атлас от Станфорд - и обсъждахме различни теми. Едно от тях беше мъдростта да се изисква от децата да носят маски. Пресата задаваше въпроси, а видео от събитието беше публикувано в YouTube от местни медии, включително WTSP канала на Tampa. Но миналата седмица YouTube премахна записа от това рутинно обсъждане на политиката от своя уебсайт. Компанията каза, че с колегите ми от дискусиите разпространяваме фалшиви новини. Компанията заяви, че е премахнала видеоклипа, "защото съдържа съдържание, което противоречи на консенсуса на местните и световните здравни власти относно ефективността на маските за предотвратяване на разпространението на COVID-19". Всички участници в дискусията са експерти и всички се обявиха против задължението децата да носят маски. Не мога да говоря за колегите си, но моите разсъждения бяха анализ на разходите и ползите. Ползите от носенето на маски за деца са малки или нулеви; разходите са много по-големи. Научните доказателства са ясни.

 

След това цитира научен сайт.

Кари Стефансон, водещ автор на проучване, проведено в Исландия в началото на епидемията, когато маскирането не е било често срещано, показващо, че честотата на covid при децата е много по-ниска, отколкото при възрастните, каза, че децата са " по-малко склонни да бъдат заразени от възрастни и, ако са заразени, е по-малко вероятно да се разболеят сериозно. " Интересното е, че въпреки че децата са заразени, те са по-малко склонни да предадат болестта на други хора, отколкото възрастните. "

Според Bhattacharya, „ Много изследвания в научната литература стигат до подобен извод: Дори демаскираните деца са изложени на по-малък риск от разпространение на болестта, отколкото възрастните. "

Например, Jonas F Ludvigsson, педиатър в Университетската болница Цrebro и професор по клинична епидемиология в Института Karolinska, пише писмо до редактора, публикувано в New England Journal of Medicine, озаглавено „Отворени училища, Covid-19 и детска и учителска заболеваемост в Швеция “установи, че„ Въпреки че Швеция държи училищата и предучилищните училища отворени, наблюдаваме ниска честота на тежък Covid-19 сред ученици и предучилищни за пандемия SARS-CoV-2 ... Няма дете с Covid-19 умира ... От 1 951 905 деца на възраст от 1 до 16, 15 деца са имали Covid-19, MIS-C или и двете и са били приети в интензивно отделение, което се равнява на 1 на 130 000 деца. "

 

Източник:  https://www.collective-evolution.com/2021/04/16/florida-education-minister-orders-schools-to-drop-mask-mandates/ и  https://www.forbes.com/sites / alisondurkee / 2021/04/15 / florida-education-Commissioner-казва-училища-да-пусне-маска-мандати-те-обслужват-не-остава-добро /? sh = 4487875e5a6f

Превод:  ExoPortail 

Та това е диктатурата. Целта е да НЕ се събудим, да се страхуваме и да сме под тяхната власт още и още .  Аз не познавам този свят .АЗ НЕ ПРИЕМАМ ТОЗИ СВЯТ НА ЛЪЖАТА И ОВЪРТАНЕТО ,НА ЗАБЛУДАТА И СКРИТИТЕ ИГРИ ЗА НАША СМЕТКА . Онези ,които знаете и виждате истината , не се затваряйте от "КАНАЛНИЯ нанос " на средствата за масова информация. Давайте шанс и на други да научат за това ,което се развива на земен план тук . Това е наше вселенско право за СВОБОДНИЯТ ИЗБОР !
    ВИЖТЕ КАКВО СЕ ПРЕДПРИЕМА ПО СВЕТА И ТУК .
    НЕ ЧАКАЙТЕ НЯКОЙ ДРУГ ДА СВЪРШИ ТОВА ВМЕСТО ВАС ,НИТО НЯКОЙ ОТ ГОРЕ !
    ЗА ДА СТЕ ТУК СЕГА НА ЗЕМЯТА ,ЗНАЧИ ЗАТОВА ТОЧНО СТЕ  ТУК И СЕГА. ПРОУМЕЙТЕ ГО.
     ТОВА ВАШАТА ДУША Е ПРИЕЛА И СЕ Е НАЕЛА ДА ГО СВЪРШИ ,ВПЛАЕТНА В ТАЗИ СМРАД... НО ВИЕ СТЕ ЗАБРАВИЛИ,ХОРА .
      ВИЕ СТЕ ЗВЕЗДНИ СЪЩЕСТВА И РОДСТВЕНИЦИ С ТВОРЕЦА И ВСЕЛЕНАТА. ПОМНЕТЕ! 
      ТОВА НЯМА ДА СЕ РАЗМИНЕ . ЗЕМЯТА СЕ Е ПРОМЕНИЛА И СЕ ПРОМЕНЯ ОЩЕ .
       А НИЕ СМЕ ТУК ДА И ПОМОГНЕМ И ДА СИ ВЪРНЕМ  НАШИТЕ СЪЩНОСТИ ,СПОСОБНОСТИ И ВЕЛИЧИИЕ .

     ОБИЧАМ  ВИ !
                             ПОБЕДА НА СВЕТЛИНАТА !


 




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 658694
Постинги: 1499
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031