Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.10.2021 20:52 - Губернаторите на Тексас и Флорида отменят наредбата на Байдън за задължителните ваксинации!
Автор: vesever Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2117 Коментари: 2 Гласове:
12

Последна промяна: 13.10.2021 21:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Губернаторите на Тексас и Флорида блокират наредбата на Байдън за задължителни ваксинации. Защо? Защото ваксинационната политика на Байдън е противозаконна и противоконституционна!
Преди седмици излязоха новини, че общо 24 щата се противопоставят на ваксинационната политика на Байдън и губернаторите обявяват, че ще го съдят!
Сега остава и другите щати да издадат закони, отменящи наредбата на Байдън. Те тогава им е спукана работата на ваксинаторите!
Заглавията по-долу /от официални източници/ 

Губернаторът на Тексас забранява да се прилага наредбата за задължителната ваксинация за ковид 19 от всеки работодател в щата!

ДеСантис /това е губернаторът на Флорида/ отменя закона за уволняване на служители без ваксинации във Флорида!

24 щата заплашват със съдебни действия срещу наредбата на Байдън за задължителна ваксинация. 
 .........................................................................................

а ето и ключовата информация:

Вашингтон (CNN) В понеделник губернаторът на Тексас Грег Абът издаде заповед, с която забранява на всички държавни структури, включително на частните работодатели, да налагат задължителни ваксини - последната ескалация на съпротивата на републиканците срещу мерките за обществено здраве по време на пандемията Covid-19.   В заповедта се посочва, че "никоя структура в Тексас" не може да налага ваксиниране на лица в щата, които се противопоставят "по каквато и да е причина, свързана с личната им съвест, основана на религиозни убеждения, или по медицински причини, включително предишно възстановяване от COVID-19", се посочва в прессъобщение от кабинета на губернатора.   .....................................................................................

Губернаторът на Флорида Рон ДеСантис предложи закон, който да предпазва всички работници от уволнение за това, че не са получили ваксини Covid-19, ден след като губернаторът на Тексас Грег Абът забрани на частните компании да налагат ваксини.   Във вторник, говорейки в Сейнт Пит Бийч, Флорида, ДеСантис заяви, че ще се бори с плана на федералното правителство да задължи с ваксини големите предприятия от частния сектор. 

....................................................................................

В дните след наредбата на президента за задължителни ваксинации няколко лидери от републиканците се противопоставиха на плана на Байдън, като в много случаи заплашиха с правни действия. Губернаторът на Тексас Грег Абът нарече изискването "посегателство върху частния бизнес", а губернаторът на Небраска Пийт Рикетс го нарече "зашеметяващо нарушение на личната свобода и злоупотреба с властта на федералното правителство". Губернаторът на Южна Дакота Кристи Ноем написа в Туитър, че нейният щат "ще се изправи в защита на свободата", като каза на Байдън: "Ще се видим в съда". А председателят на Националния комитет на Републиканската партия Рона Макданиъл заяви, че групата ще съди администрацията на Байдън, "за да защити американците и техните свободи".    

image


image


image


image


image

image




Гласувай:
12



1. elenkokoschkov - БРАВОС!!!
13.10.2021 22:28
ТОВА Е МЕДИЦИНСКИ ФАШИЗЪМ!!
цитирай
2. vesever - elenkokoshkov
13.10.2021 22:33
Така е, и на много места вече почват да се усещат и да противодействат и слава Богу, че има кой да противодейства! Освен в САЩ, има и европейски държави, в които политици почват да се обявяват срещу диктатурата на правителствата.

Поздрави!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: vesever
Категория: Лични дневници
Прочетен: 4098193
Постинги: 1153
Коментари: 13404
Гласове: 16019
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол