Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.11.2020 00:19 - Секс, лъжи и... избори Изкуство да правиш зрелища
Автор: pintev Категория: Новини   
Прочетен: 593 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 24.11.2020 00:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

Текст от 2016 г. , когато  още имаше туризъм....

 

Светослав Пинтев

 

Коя е една най-печелившите индустрии в България, дишаща във врата на туризма? Продуктът на кои наши работници е най-търсен? По-точно - на кои работнички, защото статистиката за  гейовете в бранша е май засекретена. Не знам защо, може би е скрита от техните приятели по върховете, които са много повече и много по-добре организирани отколкото можете да си представите.  

 Около 20 000 наши проститутки, работещи стахановски в чужбина печелят близо 1,8 млрд. евро годишно. И това е официално, по данни на ГДБОП и прокуратурата, получени чрез обмен на информация с партньорските служби. Става въпрос само за жриците с български паспорти и лични карти.  А доста наши момичета бачкат и с чужди  тескерета. Само Украйна, Румъния и Русия ни водят в бройката проститутки, пръснати предимно из Европа - съответно  45 000, 30 000 и 25 000. Навярно сте забелязали, че като население сме далеч от тези три държави.  Братушките броят 142 милиона души, миналата нова година гражданите на Украйна  бяха изброени - 45 634 000, а румънците са около 19 милиона. Излиза, че по проститутки, работещи в странство, на глава на населението, не че за всеки има, сме абсолютни световни шампиони. Из „прекрасните” магистрали на страната ни, както и по градовете, щъкат още минимум 7500. Дори не се броят тези в политиката, които са нещо като „мадам” за останалите. Иначе родни фондации усвояват добри пари за борба с трафика на хора, т.нар. търговия с бели робини.

            В тази връзка се налага пак да цитирам една

мисъл на 40-ия  президент на САЩ Роналд Уилсън  Рейгън:

„Политиката е втората най-стара професия. Мисля че е твърде близка до първата”.  Би трябвало, всеки коментар да завършва с тези думи, както Катон Стари е казвал на края на всяка своя реч пред Сената на Рим, дори да говори за реколтата: „Картаген трябва да бъде разрушен”. Което ми напомня, че древните римляни препоръчват изобилие от хляб и зрелища, за да мирува народът.
и дават толкова малко хляб, че спокойно можем да се наядем с пасти, както би се изразила гилотинираната през 1793 г. френска кралица Мария Антоанета, далечна прабаба на Симеон Сакскобургготски. Покрай изборите и той изплува неочаквано, като руска атомна подводница. Даде фундаментално интервю на бившия говорител на правителството му Митко Цонев. Така няма опасност някой да му каже в очите, че  вече не може и бълха да вкара в парламента, защото се съюзи с тези, които разстреляха чичо му и хиляди „интелигенти”. Те затова са толкова кът. Сега Симеон разчита Касим Дал да осигури избиратели за партията му. Царя се похвали  колко толерантен бил към предишните управления. Той още не е разбрал, милия, че точно затова милионите му избиратели изчезнаха яко дим и клонят към нула. Ваше величество, хората ви посрещнаха като бог, защото се надяваха да извадите престъпленията им, а не да им станете дясна ръка..

Предизборно заваляха


Тагове:   избори,   секс,   лъжи,


Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031