Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.11.2022 09:14 - Дясната ръка на Клаус Шваб призовава за „Събитие за масово изчезване“, което да доведе до голямо рестартиране
Автор: zahariada Категория: Новини   
Прочетен: 767 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Дясната ръка на Клаус Шваб призовава за „Събитие за масово изчезване“, което да доведе до голямо рестартиране

от Итън Хъф | 2 ноември 2022 г. | Главни новини |

image

Тази статия е публикувана първоначално от Ethan Huff в Natural News. 

Друго  изтекло видео  се появи, за да покаже, че Световният икономически форум (WEF), воден от скандалния крал на глобалистите Клаус Шваб, планира да отприщи  масов геноцид  като катализатор за обещаното от него „Голямо рестартиране“.

Ювал Ноа Харари, който е описван като „дясната ръка“ на Шваб, е на промоционална обиколка в момента, където продава нова книга, която уж е написал. Този ръкопис задава въпроси като: За  какво са ни нужни толкова много хора ?

Сега, когато глобалистите са постигнали почти пълен контрол над почти  всичко , те изглеждат готови да избият стадото човешки роби. Започна в тази последна част с пландемията от коронавируса Ухан (Covid-19)  , последвана от нахлуването на Русия в Украйна.

Има също главоломно нарастваща инфлация, неуспехи на веригата за доставки, недостиг на храна, унищожаване на реколтата и друга икономическа нестабилност – всички неща, които се завихрят в перфектна буря  от глобален шок и страхопочитание.

Позовавайки се на неглобалистите като на „обикновени хора“, които са напълно за еднократна употреба, последните изтекли изявления на Харари разкриват дълбоко отношение на самовъзприемане на превъзходство и глобалистко превъзходство.

Харари казва, че обикновените хора под него са прави да се страхуват за бъдещето, защото животът им може да свърши всеки момент. И това няма да е голяма загуба, казва той, защото неглобалистите са „излишни“.

„Ние просто не се нуждаем от огромното мнозинство от вас“, казва израелският глобалист

В бъдеще, управлявано от „умни хора“, каза Харари, обикновените хора естествено ще се сблъскат с нарастващи чувства на безпокойство и страх от това, че ще бъдат  изоставени . И технически той е прав: онези, които отказват да се качат на ковчега на Христос, всъщност ще бъдат изоставени в глобалистката антиутопия на Харари.

„Ние просто нямаме нужда от огромното мнозинство от вас“, заяви Харари на глас без срам, вярвайки, че е непобедим.

Както  вече съобщихме , Харари, израелски историк и професор в Еврейския университет в Йерусалим , открито призна, че той и останалата част от неговата глобалистка кабала отприщват  трансхуманизма  като свой личен „технологичен Ноев ковчег“ – което означава, че вярват в лъжата, че подправянето на тяхната ДНК и генетични чертежи по някакъв начин ще им осигури вечен живот, докато останалите от нас ще бъдат или елиминирани, или превърнати в техни постоянни роби.

Говоренето за подобни неща беше подигравано и  наричано теоризъм на конспирацията , но сега имаме плана, идващ направо от устата на самата глобалистка кабала – направо на открито, без срам.

Служителят на Фондация Рокфелер Алън Грег е друг отявлен глобалист, който наскоро заяви, че светът има рак и че ракът е  човечеството  – като изключим себе си, разбира се.

Принц Филип, съпругът на покойната кралица Елизабет, също вярваше, че човечеството е рак, който той искаше да може да изкорени, като умре и се върне към живот като вирус убиец.

Вече унищожените Ръководни камъни на Джорджия разкриват, че глобалисткият план за техния предвиден „Нов световен ред“ включва намаляване на сегашното население на света от приблизително осем милиарда, настоящия брой, до само 500 милиона.

Бившият президент Бил Клинтън, без да знаят мнозина, подписа така наречения договор за „биологично разнообразие“ по време на мандата си, който съдържа изрично заявена цел за намаляване на населението на света до един милиард, поне като начало.

На „масово“ ниво глобалистите свършиха изключителна работа, като програмираха милиони западняци да подкрепят масов геноцид чрез аборти и дори детеубийство, като последното представлява убийство на дете  , след като  то или тя вече са напуснали утробата.

„Джордж Оруел ни предупреди за тези времена“, пише Бакстър Дмитри за  Newspunch . „Той каза, че ще ни убедят, че войната е мир. Колко прав беше той.




Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39739328
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031