Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.01.2013 11:57 - "КОМУНИСТИТЕ" - 2
Автор: balkan1 Категория: Политика   
Прочетен: 5951 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 31.01.2013 12:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

forum.xnetbg.com/index.php/topic,9182.0.html
--- БКП/БСП ---

 

Георги Димитров- Тук е мястото да се спрем и на това същество.Изменник отвсякъде- Роден е в къща-близнак със дома на основателя на "Бялото братство"-Беинса Дуно.Първата му жена е била сръбкиня, а втората,Роза Димитрова, съвсем закономерно е еврейка. Твърде интересен факт-Премълчаван-е ,че МУМИЯТА НА ДРУГАРЯ ДИМИТРОВ Е ПОГРЕБАНА В ЕВРЕЙСКИТЕ ГРОБИЩА !!!

Васил Коларов- този човек е един от най-големите предатели !!!Сам неевреин той е Бил масон в ложата "Велика България".Като неин главен майстор е бил Балан. Отделно от това неговата жена е еврейка !!!

Вълко Червенков-неговата мумия също е погребана в еврейските гробища !!!! (защо,ли ,защо?)

 

Карло  Тодоров Луканов-Ръководен Другар от ЦК на БКП.Баща на Андрей Карлович Луканов. И Двете му Имена са небългарски,което навежда на мисълта,че определено не е бил българин,а жид.Бил е женен за еврейка.

Роден на 20.10.1897 г в Женева, Швейцария Умира през 1982 г. в София. Началник щаб на Интернационалната бригада в Испания през 1936-1937 г. Редактор в нелегалната радио-станция "Христо Ботев" в Москва, която по времето на Втората световна война излъчва комунистическа пропаганда на вълните на радио София, Пред микрофона на тази радио-станция през 1942 г. Карло Луканов прочита програмата на Отечествения фронт През периода 1956-1962 г. е министър на външните работи на България.

Павел Писарев – Бивш директор на телевизията (Българската телевизия); член на БКП; зет на Васил Коларов; “промивач на мозъци” и червен шаман; манипулиране чрез медиите; зам. Председател на Комитета за кулутрата (1981 г.); “опасен кариерист” според собствените му думи; работил в киематографията, журналист във в. “Работническо дело”; “доверено лице” и служител на Държавна сигурност (ДС); специалист по микофончетата и доносите.

Георги Пирински - роден в Ню Йорк,майката е словенска еврейка.Едва на 26 години получва българско гражданство. 1976-1980 г. - съветник в Министерския съвет. 1980-1989 г. - заместник-министър и първи зам.-министър на външната търговия. 1989-1990 г. - заместник-председател на Минисна който издават смъртна присъда заради предателство и дразги за пари.,терския съвет (ноември 1989 - февруари 1990 г. и август - декември 1990 г.). Заместник-председател на Националната кръглата маса (февруари-април 1990 г.) в момента Прецедател на 40 НС.

     Баща му е бивш деец на ВМРО , изгонен оттам и нарочен за крадец...

Аркадий Ваксберг (ЦК на БКП), резидент на КГБ в България, служител на ДС.

Адрей Луканов (БСП/БКП) - Произхожда от руските евреи; член на ЦК на БКП; участвува в “дворцовия преврат” срещу Тодор Живков (10.11.1989 г.); след това в ръководството на БСП; виновен за източването на около 19 милиарда долара от България; свързан с международния аферист и шпионин на четири разнузнавания Робърт Максуел (евреин),а според някои и с династията Рокфелер - убит по-късно от своите (“Мосад”); Той е архитект на всички наши беди (по поръчение ясно откъде! )  ,които ни сполетяват при т. нар "Преход" -- създава т. нар. “дисиденти“ и "опозиция" - т.е. “сините комунисти” от СДС, които поканва за преговори на т. нар. “кръгла маса” (излюзия за обществото, че нещо се променя!),. Чрез подставени лица раздава капитали на около 300 избрани комунистически фамилии. Главен виновник за икономическата престъпност след 1989 г. и за създаването на организираната престъпност (“борчески” и други групировки) и икономическата разруха на страната;

   Баща му Карло Луканов е бил вицепремиер и министър на външните работи по време на сталинисткия режим.

   Майка му е била управител на БНБ!!!

   Според запознати,дядо му е предал Левски,след което е набедил поп Кръстыо!!!

Тодор Живков е архипредател на Българската нация. Този човек също няма български произход. Майка му е влашка циганка. Тези хора идват от Румъния, като по времето на Руско-турската война са насилствено християнизирани.Работила е във вилата на Н.В. Борис Обединител. Това дава поводи да се говори,че изглежда,баща му е именно той. Ако това е вярно,"Дядо Тошо" е получил и значително количество еврейска кръв от своя баща.Тък искам да отбележа,че Борис ІІІ-ти никога не предава своя народ,за разлика от баща си(ако наистина е син на Фердинанд)и затова е убит от масоните в двореца-по заповед на Синедриона. Както и да е,все пак истината е, че така или Иначе Цар Борис Втори има еврейска кръв във вените си!!!

 

 

  А сега и нещо по-съвременно...

 

Георги Седефчов Първанов-Настоящ президент на РБ. Историк,по специалност Историята на БКП.Този човек има твърде предателска роля в страната.Второто му- бащино име,"Седефчо", свидетелства,че баща му е или циганин,или ,ако е българин, е помак.

Гиньо Ганев - депутат, зет на известния превратаджия евреин и масон Кимо(н) Георгиев(ски).Бил е посланик на Р България в ООН като става известен с изказванията си в подкрепа на опасната секта на Муун.

Нансен Бехар – ст.н.с.; член на БКП, идеолог на комунистите. “независим” депутат в XXXVIII Народно събрание, с подкрепата на БСП (2000 г.); един на съавторите на писмото до еврейския кнесет за сваляне плочите на Цар Борис III; провокатор; “пета колона”; комунист - гадняр (скрит глобалист)

 

Сергей Димитриевич Станишев –роден  в Херсон- Майката се казва Дина Сергеевна Мухина, украинска еврейка.Бивш председател на Висшия съвет на БСП,депутат от 39 НС,сега в момента е министър-председател. Потомствен комунист, роден в Украйна. Завършил висше образование в Москва.Никога не е карал военна служба в България, но една от дисертациите му в университета е на тема униформите на Съветската армия(каква ирония ) !!!  В тесни връзки с ПЕС и Социалистическия Интернационал. Наставници са му Юри Асланов, Георги Пирински, Георги Прохаски и Мартин Заимов - Голдсмит (всички до един - евреи), баща - Димитър Станишев - партизанин с прозвище "Якоб" !!!! 

  Роден на 5 Май 1966 година.

Юрий Асланов– журналист.

Кристиян Вигенин–хомосексуалист. Завежда Отдела за Международни връзки (Социалистическия Интернационал и др.), известен хомосексуалист. Той е един от малкото българи във висшото ръководство на БСП.Назначен е на мястото на Сергей Станишев.  Сложен е на първо място в листата на БСП в град Ямбол,като е избран.

 И циганите са в кюпа...

д-р Божидар Димитров– историк, прави се на родолюбец, шеф на Национално историческият музей, твърди се, че е гръцки циганин и иманяр–трафикант.

Тома Томов– Циганин-депутат от 39 НС.

Дата на раждане: 28 март 1953 - Перник, България

Професия: прокурор

Специалност: право

Езици: руски; италиански;

Семейно положение: женен

проф. Захари Захариев (Цукер Цукерман) (БСП) – участва във финансирането на БСП чрез далавери с нефт. Председател на фондация “Славяни”.

   Известно е ,че диктаторите никога не предприемат нищо без да се допитат до своите съветници (пъпната връв на синедриона...). Та ,кои ли са тези зли гении ???

 

                                                     --- Съветниците  ---

Бащата на Венцел Райчинов е бил секретар на Георги Димитров и посветени считат, че той е отровил “българския вожд” по внушение от Москва или от другаде (ама че фамилия а!?..).

 На Тодор Живков  са евреите : Андрей ЛукановЖак Натан Примо(Пръмов) , Исак Соломон Паси , Леон Фабрикант , Нансен Бехар Пепо Менахем Коен,  полк. Валери Таджер ,             проф. Нико Мойсей Яхиел , Соломон Франсез и трябва ли да ни изненадва ?- Робърт Максуел – Все ЖИДОВЕ !!!

 Да се спрем на една от отрепките за пример Ето този , да кажем –

 

Исак Соломон Паси-род. 13 Март 1928 г. в Пловдив, завършил право в Софийския университет (1950 г.); асистент в катедра по "Марксизъм - ленинизъм" (1952-59 г.); кандидат на философските науки (1957 г.); дисертация "Г. В. Плеханов и марксическата естетика"; потомствен масон; Идеолог на БКП; сътрудник на ДС и цензор на литература и учебници за университетите; баща на "атлантика" Соломон Паси.

 

 проф. Нико Яхиел - член на БКП, палач на комунистите; от висшия ешелон, съветник на "другаря" Тодор Живков близо 30 години, посветен във всички тайни дела на бившия "първи". След 1990 г. издава книга срещу тоталитарния режим ("ветропоказател" от висша категория). Агент на ЦРУ и "Мосад"; в момента живее в Израел с $ 2000 пенсия и си пише мемоарите.

  роден в Румъния...

 

Венцел Райчев (Райчинов) – Бивш съветник на Желю Желев; баща на Андрей Райчев; член на БКП.

 

  Е ,на тези двамата явно е семеен бизнес да са евреи съветници, на евреи дикатори...

                 С(а)танишев...

 Съветниците му са :

Георги Пирински-евреин;

Георги Прохаски-пак;

Мартин Заимов-Голдсмит-пак!

Юри Асланов-ПАК !!!    

 

Добре,но може би обикновените евреи са стояли настрана от режима... НИМА  ????

Ето ви малко евреи средна ръка ...

Анри Асса - комунистически идеолог, член на БКП; автор на книгата "Идеология и практика на ционизма и борбата на БКП срещу тях" (1917-1925 г.), издание на БАН 1980 г., от кохортата на клакьорите.

Букица Барух Гринберг - (род. 1949 г.) в град София, завършила университета в Мериленд, САЩ със специализация, главен асистент във факултета за класически и нови фиологии в СУ; (1981 г.) член на БКП, "промивач на мозъци".

Грета Маркова Ескенази - (род. 1931 г.) в град София, завършила Физикоматематическия факултет на СУ, специализация в Москва, гл. асистент, доцент в Геоло-географски факултет на СУ, член на БКП, "промивач на мозъци".

Ева Азаря Аладжем Михайлова - (род. 1938 г.) в град София, старши преподавател в ЦИУУРК, завършила ВМЕИ в София (1961 г.), специализации в Ленинград (77-85 г.), преподавател в СУ член на БКП, "промивач на мозъци" сред студентите!

Израел Рафаел Коен - роден 1914 г. икономист, доцент във ВИИ "К. Маркс, член на БКП, на работа в Министерството на промишлеността, преподавател във ВМЕИ, "промивач на мозъци" и играч от горния ешелон на комунистите.

Моис Давид Авишай - (род. 1921 г.) в град Бургас, икономист, професор, завършил ВИИ "К. Маркс" 1952 г., професор 1980 г. - преподавал по политическа икономия; член на БКП, "промивач на мозъци", "червен шаман".

Пепо М. Коен - адвокат, член на БКП

Рубен Аврамов Леви е специална личност от горната кохорта; историк, фактически идеолог на марксизма в България; директор на обединената школа на Коминтерна в Москва (1941-1943 г.); секретар на ЦК на БКП (1950 г.); председател на Комитета за наука, изкуство и култура и министър на културата в България (1952-1957 г.); червен шаман, палач с писалка и идеолог на комунистическите палачи.

 

 Ето сега ще разберете, вслучай,че не знаете вече защо чаканата от СДС промяна така и не дойде и защо и там смърди на ... мърша... 

 

                                                          ---СДС---

 

Александър Божков - роден 1951 г. в гр. София; майка му е от рода Бакиш, от който е Соня Бакиш, съпруга на "другаря" Станко Тодоров от ЦК на БКП; завършва американски колеж в Ирак; следва ВМЕИ - София; член на СДС; син шаман и вожд. През 1992 г. оглавява Агенцията за приватизация и при него са първите сделки (и яки комисионни); изключително корумпиран - в етажите на властта е известен като "г-н 10%"; любим лаф: "Да приватизираме приватизацията!"; зам. министър-председател и главен преговарящ за влизането на България в ЕС в кабинета на Иван Костов (1999 г.), свален от поста за корупция; сега работи във фондациите и фирмите на евреина Джордж Сорос; член на Атлантическия клуб и "Ротари клуб"; в момента е следствен и подсъдим за крупни финансови афери с компенсаторни записи и други, когато е бил министър!…; има израелско гражданство.

Соломон Исаков Паси - този човек е във връзка с най-висшите масонски ложи по света- член е на юдейската сатанинска ложа "Кармел" . Освен това е почетен президент на Атлантическия клуб в България ! Първо е Седесар, а после-по нареждане се прехвърля в НДСВ! Бивш министър на външните работи.

   Дядо му е бил масон от 33 степен ,а баща му -един от основните идеолози на БКП , както и съветник на Живков, братовчеди са с Миглена Кунева.  

 

Петър Стоянов-Майка му е еврейка.Бил е един от главните консомолски дейци в родния си град,Пловдив.Учил е в Москва.Движение "Войни на Тангра" е Открило студентската му книжка на която е с еврейска шапчица, а като име пише: "Пьотр Стоянович" .Пак според Елтимир баща му е бил легионер,който,след 9 септември,за да спаси кожата ,се оженва за еврейка.  Двамата с брат си са крупни капиталисти,притежаващи многонбройни имоти.

Филип Димитров - от кохортата на сините шамани; член на СДС; бивш министър-председател - възстановил незаконно българското гражданство на 40 000 евреи (създаване на "пета колона"); хомосексуалист, удобен и лесен за манипулиране; паднал от власт с гръм и трясък, поради многобройните си гафове; разрушител на България; за благодарност е изпратен като посланник в САЩ; сътрудник на българската ционистка организация "Шалом", член на Атлантическия клуб.

                             Има братовчед,Сали Шакрат,живеещ в Израел.Вуйчо му или чичо му е убит партизанин.

Надежда Михайлова – Синя шаманка; член и бивш говорител на СДС; набира опит по митингите, креватните гимнастики и др.; бивш министър на външните работи (“вътрешните” вече ги е овладяла); провежда т.нар. “дипломация на хаоса”; “гола вода” като специалист; продава България; член на Атлантическия клуб!...

Еврейка по майчина линия.

Снаха на полковник от ДС. Депутат 39 НС .

Ама си имала и любовник...

 Николай Младенов – говорител на СДС, бивш любовник на Михайлова. В момента изучава активно иврит.

Вилхелм Краус - произхожда от немски евреи;Масон; бивш министър на транспорта (1999 г.) в правителството на Иван Костов; член на СДС; от "сините лапачи"; свален за подкупи и далавери; в момента е следствен и подсъдим за финансови афери и злоупотреби в повереното му министерство; с негова помощ авиокомпания "Балкан" беше продадена на израелската фирма "Зееви Груп" (последствията ги знаете) !

                 И неговата благоверна...               

Красимира Краус - съпруга на Вилхелм Краус; работи в Министерството на образованието и науката; ръководи дирекция "Професионално образование и обучение" в МОН; "пета колона" за ерозиране на обществото (2000 г.); член на СДС; от кохортата на "сините комунисти"; членува във фондацията на Елена Костова "Бъдеще за България". Синът им държи всички марширутки в София.    Семейство изроди...

Едвин Сугарев– бивш депутат и посланик в Монголия и Индия, поет-дегенерат.Майката е шведска еврейка, посланик в РБ.

Алберт Бенбасат - член на СДС, зав. отдел “Музеи” в Министерството на културата. Той е автор на проекта за закриване на и преместване на Националния исторически музей. Противник на проекта за “Музей на траките”; близък с френския евреин проф. Александър Фол - бивш министър на културата на НРБ; писател.

д-р Андреас Енгибаров – общински съветник в София.

Василка Папломатас–с неизяснен произход (небългарски !! ) в предизборния щаб на СДС, бивша посланичка на България в Испания. Шеф на център за изследване, анализ и прогнозиране развитието на демократичното общество (Ст. Загора).

Едит Гетова – зам.-министър на промишлеността в кабинета на Иван Костов;от "сините лапачи-в момента е следствена и подсъдима за крупни финансови афери и подкупи в повереното и министерство…

Едуард Клайн - депутат от СДС в 38 и 39-то НС; има данни, че активно работи срещу интересите на България в комбинация с агентката на ЦРУ - Анастасия Мозер.

Илко Ескенази – Покръстен евреин;депутат;основава органицацията “Цион” (ционистка органицация) в България, като противовес на “Шалом”; поддържал е тесни връзки със световното еврейство (масонки ложи, органицации от мафиотски тип; финансови и банкови структури и т.н.) члена н еврейската масонска ложа “Кармел”, клон на “Бней Брит” (еврейското “Гестапо”); в правителството на А. Луканов е отговарял за длаверите с външния дълг (през “Булбанк”); убит при неизяснени обстоятелства на Черно море по време на разходка с джет (представено е като нещастен случай!); поръчителите и изпълнителите са неизвестни.

Йосиф Перец – Журналист от в. “Анти” - зам. гл. Редактор; с нисък интелектуален потенциал; пишещ лъжливи материали за Холокоста (където евреи са избивали евреи!), глобалист и “пета колона”; промивач на мозъци” чрез медиите, член на СДС; син шаман (същото като червения, но на мястото на “комунизма” се пише “ционизъм и глобализъм”); идеолог на “сините комунисти” от СДС!

Леон Митрани – Журналист - глобалист; седесар (“син комунист”); публикува във в-к “Анти” (2000 г.); агитира за НАТО и ЕС. Проводник на идеята, че не е важно дали говориш истината или лъжеш, важното е да манипулираш хората и ди ги плашиш така, че да повярват на всядадва дивотия; разказва вицове за Ротшилд и Клинтън, като прави реклама на евреите колко са велики; “пета колона”.

Мартин Михайлов Заимов (Мартин Голдсмит) – Род. 1962 г. В Женева (Швейцария); има следдипломна квалификация по икономика в колежа “Birkbeck College” на Лондонския университет (1988 г.); с английско и швейцарско гражданство; подуправител в БНБ и шеф на Валутния борд (2000 г.); обвинен е от главния ревизор на БНБ - Кольо Парамов в разхищения, финансови машинации (нерегламентирани продажби на благородни метали и др.) и професионална некомпетентност; вероятно е и масон; няма необходимия образователен лиценз за заеманата длъжност, но пък е удобен (или наложен отвън) за “сините комунисти”, сините шамани и лапачи; много нагъл и гаден тип, мачка подчинените си безогледно; невротик и психопат за връзване!...

Майка му-Клавдия Заимова е от известния предателски род Заимови; има брат - Михаил Заимов; завършил е ВМЕИ “В.И.Ленин” (1985 г.) със специалност “електронна техника".Баща му е Майкъл Голдсмит;

Муравей Радев - икономист, бил е зам. ректор на ВМЕИ - Пловдив; бивш член на БКП; номенклатурен кадър след 10.11.1989 г. (т.е. след "обръщането на палачинката"); яростен антикомунист; син шаман в партия "Демократичен форум"- съюзник на СДС; финансов министър в правителството на Иван Костов; икономически "реформатор", съсипващ икономиката на България.

Фани Виденова (СДС) – служителка в министерството на правосъдието – отдел “Българско гражданство”, назначена специално от Александър Божков, за да се възстанови незаконно българското гражданство на изселили се в Израел евреи – ционисти през 1948 г.

Емма З. Москова - архитект (арменска еврейка), бивш министър на културата (2001 г.); член на СДС.

Евгени Дайнов - журналист, член на СДС, глобалист, антибългарист, седесар

Мария Капон-депутат на ОДС ОТ район Пловдив-окръг, или самата тя е еврейка,или мъжът и.

 

                                                                  --- ДСБ ---

Иван Костов (СДС/ДСБ) – бивш министър-председател, бивш министър на финансите в правителството на Филип Димитров. Твърди се че баща му е влашки циганин. Известен с прякорите си "Мавъра" и "Мангал Костуф".

  роден в Дупница.

Люба Кулезич (ДСБ/СДС) – журналист, телевизия “Европа”, главен редактор на вестник “Седем”, жена на Явор Дачков (СДС/ДСБ).

Явор Дачков-и той жид !!! Двамата са просто едно прекрасно еврейско семейство ;) ...

Малина Новкиришка - юридически съветник на бившия премиер Иван Костов.

                    Еее ,не ни трябваше да гледаме тука,само беля си изкарахме на главата,дайте при онзи,ухиления,там може да е по-добре ...

 

                                                             --- ССД ---

 

Стефан Софянски - (СДС/ССД) – три пъти си е сменял фамилията (според “Талмуда” евреите могат до 8 пъти да си сменят името); Син шаман;бивш служебен министър-председател и министър през 1997 год. , кмет на град София, член на “Ротъри клуб”. Подсъдим с 4 дела.     Бивш шеф на БТК;изключително корумпиран ,свързан с хората на Андрей Луканов;извършва големи далавери чрез общински фирми и др.

     Член на Атлантическия клуб!!! 

Алисия Софянска - (СДС/ССД) – участва в управата на фондация “Бъдеще за България”. Еврейка е, някой да не си помисли нещо друго !!!

Зелма Каталан – подчинена на главния архитект на София - Стоян Янев. Тя е човек на Софиянски, която като посредник взима подкупите за строителните разрешения давани от столична община.

 

                                                      --- НДСВ ---

 

Симеон Сакскобурготски (Кобург-Кохари) - космополит авантюрист, без националност и образование, но затова пък член на три масонски ложи! Той е евреин ,както помайчина, така и по бащина линия !!! - по линия на дядо му Фердинант в жилите му тече еврейска кръв по линия на рода Кохари/у – богата еврейска фамилия от Унгария, която си купува благороднически титли. Според “Католическата енциклопедия” том XIII, Ню Йорк, 1912 г. и някои по-стари немски книги от XIX и XX век, родоначалника на фамилията Сакс-Кобург и Гота – Ернст Благочестиви бил със саксонска, френска и еврейска кръв! Самият Симеон Сакскобурготски (Кобург-Кохари) в свое интервю пред израелското списание “Фар” потвърждава своя еврейски произход! Ферденант и Борис III също са били масони, а Фердинант е бил сатанист и окултист. Публична тайна, е че е бил бисексуален и двуфазен педераст!

Брнислав Хробок – полски евреин, представян пред обществеността като “полски благородник” (вероятно е купена титла). Член на полския клон на Б’най Б’рит; втори съпруг на княгиня Мария Луиза – сестра на Симеон Сакскобурготски. Двамата живеят в Ню Йорк.

 Да добавим към всичко това,че “Царят” е бил издигнат на власт от специална група  хибриди и масони виш калибър,планът за връщането му на влзст се е наричал “Шипка”...

Пак Соломон Исаков Паси ...

Милен Велчев– бивш министър на финансите, баща му е номенклатура на БКП според Волен Сидеров двамата са въртяли далавери в Африка (Зимбабве )с помощта на Авиокомпания Балкан.Роднини са на Борис Велчев от ЦК на БКП – отговарял за концлагерите.

    Заедно с брат си държат множество хотели по Черноморието .

Лидия Сантова Шулева (по баща Биджерано) родена на 23 декември 1956- от НДСВ – вицепремиер и министър на икономиката. Роднините на мъжа й са от партизански род, номенклатури на БКП. Роднина им е Богдан Шулев – един от председателите на “Народния съд” след 1944 г. В правителството на Сакскобурготски е отговаряла неофициално за “еврейските въпроси”.

Миглена Кунева– министър на евроинтеграцията, братовчедка на Соломон Паси, снаха на Иван Пръмов (Примо).

Николай Аврамов Свинаров – министър на отбраната и зам.-председател на НДСВ.Забележете Фамилията!!! роден на 06 май 1958  .

Весела Драганова -родена на 19 декември 1964 от НДСВ– председател на партията на българските жени, депутат в 39 НС.

Гергана Грънчарова-Родена на 14 юни 1973 в Пловдив  - от НДСВ – зам.-министър на външните работи, любовница на Паси.

Долорес Арсенова -родена на 07 май 1964 в село Бели Мел- от НДСВ – министър на околната среда.

Емил Габриел Бенатов – юрист, депутат от 39 НС,област Кърджали.

Ивайло Калфин-роден на 30 Май 1964 година. Баща му е евреин,което се вижда и от фамилията.

Максим Бехар – член на БКП-журналист (в. “Работническо дело” - кореспондент във Варшава); потомствен комунист, син на Нансен Бехар (ЦК на БКП, Комисия за национална сигурност и съветник на Тодор Живков). М. Б. е председател на Българския форум за бизнеслидери (под патронажа на принца на Уелс Чарлз); шеф на рекламна агенция “МЗ комюникейшънс”. Съосновател на в. “Стандарт” (1992 г.); имиджмейкьр и общественни връзки (PR) на телевизия МТG (шведска групировка) с представител в България - Кеворк Кеворкян; автор на книгата “Вторичен инстинкт” (възхвала на световното еврейство и псевдо-икономически анализи) с редактор Татяна Ваксберг. Сега отговаря за обществените връзки на НДСВ!!!

Марио ал Джебури – съветник на бившия вицепремиер и сегашен министър на транспорта .  От ирански произход.роден на 17 Юни 1973 година .

Милена Милотинова– депутат 39 НС, председател на комисията за медийна политика, работи в БНТ.

Дата на раждане: 10 септември 1968 - София, България.

Професия: журналист Специалност: Българска филология, Английски език и литература .

Семейно положение: омъжена.

Николай Василев- роден на 28 ноември 1969 във Варна,от ирански произход.Известен с прозвищата “Рачко Пръдлето” и “Малкия Мук”.Учил е в еврейски колеж!

Нина Стефанова Чилова -депутат в 39 НС, бивш министър на културата и туризма, предполага се, че има незаконно двойно гражданство (български и израелско).Юрист-завършва право в СУ през 1999 г. и специализира банков мениджмънт; от 1998 г. е специалист в комисията по хазартни игри към Министерството на финансите;- Родена е във Видин ,спопред Волен Сидеров тя и майка и са държали бардак в града !!! Има роднини в Израел.

Дата на раждане: 19 юли 1972 - Видин, България

Професия: юрист

Специалност: право, банков и финансов мениджмънт

Езици: английски; руски; иврит;

Семейно положение: неомъжена

  Забележете приятели,Последните 5 реда(от Дата на раждане сас изкарани от сайта на Народното събрание! Вижте сами кой и е 3-ят говорим  език и си направете необходимите изводи,дали говоря празни думи !!!

Ралица Агайн-Гури– депутат в 39 НС.

Дата на раждане: 02 декември 1976 - София, България

Професия: финансист

Специалност: Международни икономически отношения

Семейно положение: омъжена

Съпругът и се казва Елвин Гури и е албанец.Изпълнителен директор на "ДжетФинанс". Компанията е една от най-големите небанкови финансови институции у нас и всеки десети българин я познава добре, защото е купил с "ДжетКредит" новия си телевизор, домашно кино или пералня. Омъжва се за него на Неделя, 22 Май 2005 година. Близка е с другата еврейска депутатка от Видин Нина Чилова. Между другото тя се отцепи заедно с групата на “Брилянтините”(Педерасите) и сега иудейската квас е и в тяхната група !

Цветелина Бориславова– изпълнителен директор на еврейската “Си банк”, на еврейна  Георги Прохаски, дъщеря на бивш дипломат, номенклатура на БКП, съпруга на ген. Бойко Борисов – бивш главен секретар на МВР,настоящ кмет на София .

Венцислав Давидков- депутат от 39 НС,в Благоевград.

Калин Примов (Примо) - депутат от 39 НС,област Кърдажали.

Снежана Бахарова– депутат от 39 НС.

Александър Филипов-роден на 18 март 1959– Циганин- депутат от 39 НС.

Гати АЛ Джебури –Иранец- бивш заместник-министър на финансите, отстранен за далавери и пренасочен да ги прави другаде.

Даниел Левиев – бил е номиниран за министър в проектокабинета на Сакскобурготски, сега е съветник, ковчежник на “Цион”.

проф. Владимир Квинт - руски евреин– съветник на Сакскобурготски,икономист, от Ню Йорк; свързан е с Ню йоркското еврейско лоби,  и МВФ. икономически съветник на НДСВ; Писал е програмата на НДСВ.

         Стои зад проекта за амнистиране на изнесените от България капитали и мръсни пари; агитира за МВФ и СБ, има връзки с организациите на унгарския евреин Джордж Сорос.

Станимир Янков Илчев – депутат от 39 НС, председател на парламентарната група на НДСВ.

 Дата на раждане: 31 юли 1953 - Бургас, България

Професия: журналист

Специалност: журналистика

Езици: английски; руски;

Семейно положение: женен

 

                                                    ---БЗНС---

 

Анастасия Мозер- Женена за евреин,агент на ЦРУ.

 

                                                    ---ДПС---

    

Ахмед Демир Доган-По майка е чист циганин,а по баща наполовина такъв,наполовина татарин.Бил е агент на ДС,а сега е преминал на служба при МИТ.        

 

   Изобщо, виждаме пределно добре как е в партиите,които ни управляват-тяхното висшо ръководство е съставено почти без изключения от евреи и масони висш калибър, а по ниските нива от безгръбначни сметкаджии-т.нар. Шабец гой.

 

    И така смятам,че този кратък обзор е достатъчен за всеки средно интелигентен човек да си направи съответните изводи. Както се казва,”няма лъжа,няма измама”-фактите са си факти,а “когато истината говори,и Боговете мълчат!” .  Добре,обаче ,ако това е вярно не трябваше ,ли да бъдем предупредени от Медиите- Вестниците, Телевизията, и така нататъка! Смятам,че това са твърде важни и сериозни неща,за да бъдат подминавани,а е ясно,че хората в средствата за масово осведомяване са наясно с тези факти. ТОГАВА? Тогава този опасен заговор явно е обхванал и тях,щом мълчат. Те, и личностите по-горе представляват единно цяло,работещо за един,единствен господар. Този господар,обаче,не сме ние!!!

 

                                                      ---ТЕЛЕВИЗИЯ---

 

       Започваме от най-важната:                  

                                                       --- btv---

 

Рупърд Мърдог: Евреин, член на висшата масонерия-клуба "Билдерберг". Медийна акула ,притежава цели мрежи за разпространение на иунформасия. Роден на 11 Март 1931 год.

Иво Инджев-журналист, майка му Люба Инджева е офицер от ДС; бабата на майка му е чешка еврейка; И. И. Е стипендиант на ДС в Москва, където учи. Бивш резидент на българските тайни служби в Бейрут; бивш генерален директор на БТА; бивш главен редактор на в. “Демокрация”; бивш коментатор на “Дойче веле”; водещ предаването за политика “В десятката” в еврейската телевизия бТВ; член на СДС; педофил и дегенерат.

          Известно време се изживява като говорител на новините на бТВ, но поради некъдърното му четене, отвратително мазния му вид и спадащия рейтинг на Новините бе отстранен.

Миролюба Бенатова -  Еврейска репортерка в еврейската телевизия BTV.

Виктория Бехар - репортерка в бТВ.

Ирен Леви - журналистка, водеща на предаването “Приказки за пораснали деца” (“Небивалици”) в телевизия бТВ.

 

 Продължаваме с:

                                                          ---БНТ(Канал 1)---

 

Павел Писарев – Бивш директор на телевизията (Българската телевизия); член на БКП; зет на Васил Коларов; “промивач на мозъци” и червен шаман; манипулиране чрез медиите; зам. Председател на Комитета за кулутрата (1981 г.); “опасен кариерист” според собствените му думи; работил в киематографията, журналист във в. “Работническо дело”; “доверено лице” и служител на Държавна сигурност (ДС); специалист по микофончетата и доносите.

Хачо Бояджиев- Да,той е евреин,но отгледан от арменци! Има роднински връзки с някой евреи.

Уляна Пръмова – генерален директор на БНТ, снаха на Иван Пръмов (Примо) от ЦК на БКП. Кръстена е на името на Иля Улянович-Ленин !!!

Борислав Геронтиев (Герон) – бивш генерален директор на БНТ, сега в УС на БНТ.

Нидал Алгафари – зам.-директор на БНТ, програмен директор.

Зелма Елица Алмалех( 04.03.1950) ,журналист , кинодокументалист.

     Родена в София. Завършва СУ” Свети Климент Охридски”, журналистика.,1974.    

 Омъжена,съпруг  Стефан ,дъщеря Ирина,син Давид. Работи в главна дирекция за документални филми при БНТ  1973-1992; сътрудничи на периодичния и специализиран печат по проблемите на документакното кино;редактор в “Ефир 2” на БНТ от 1992 . Автор на ТВ предавания сценарии за документални филми.Работи в комисията за развлекателни програми заедно с Люба Кулезич, продуцент и режисьор; член на УС на БНТ.

   Награди: от Пловдивския фестивал на късометражното кино;

                    награди от Лайпциг,Оберхаузен,Рига,Краков и др.

   Ползва английски и руски език.

Йоана Левиева - Сойър - репортерка в БНТ - К1, дъщеря на художника Йоан Левиев от гр. Пловдив и племенница на музиканта Милчо Левиев; омъжена за южноафриканеца Клайф Сойър (вероятно евреин) журналист от редакцията на "Ройтерс" за Южна Африка.

Милена Милотинова (НДСВ) – депутат 39 НС, председател на комисията за медийна политика, работи в БНТ.

Найо Тицин - телевизионен журналист; съпруг на Александра Пендачанска(еврейка по майка). Майка - Виолета Тицин.

Сами Поликар - син на акад. Азаря Поликар, журналист, работил в Националната телевизия 

Сребрина Хашъмова – Племенница на Сава Хашъмов; режисьор; работила е в Българска телевизия - студио “Екран”, като пом. режисьор; парламентарен журналист; няма творческа биография, като се изключи един документален филм за български авиоконструктор (Асен Йорданов); за този филм е допусната да прави интервюта в “Пентагона“ (САЩ); много кадна кучка, която умело влиза под кожата на жертвите си; събира информация за български учени (историци, българисти, етнолози и т.н.) както и проблемите, върху които работят; има връзки с бивши агенти на ДС и КГБ; вероятно служи на двама господари (“Мосад”, ЦРУ и КГБ); член на СБЖ!

Фани Аронoва – журналистка в БНТ канал 1, “Новини”.

Хени Берлер -  кореспондент на Канал 1 в Израел.

 

Да не забравим и...

                                                           --- Nova TV---

 

Ирен Леви – журналистка, водеше еротично предаване по “Нова телевизия”. Още по преди е съобщавала за времето.

Mадлен Агафари – психоаналитик,отправя препоръки към самоубийците по Нова телевизия.

Миа Сантова - журналистка от нова телевизия.

 

   Да добавя, че капиталите на тази телевизия не са български(както на почти всичко у нас), и тя цялата на практика не е българска телевизия !  

                                                        ---“Европа”---

Люба Кулезич- журналист в телевизията.

        Отново да напомня,че Телевизия”Европа” е обственост на евреина,на брата на Петър Стоянов, т.е. е една чисто еврейска телевизия !

https://www.facebook.com/notes/stanimir-dinev/%D0%BF%D0%B8%D0%BF%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD-%D0%B0-%D0%B7%D0%BB%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%B2-%D0%B1-%D1%8A-%D0%BB-%D0%B3-%D0%B0-%D1%80-%D0%B8-%D1%8F-%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%B4-%D1%8E%D0%B4%D0%B5%D0%B9%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BE%D0%BA%D1%83%D0%BF%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F-2/206131176082159
Тагове:   комунисти,


Гласувай:
3Следващ постинг
Предишен постинг

1. balkan1 - Георги Димитров
31.01.2013 11:16
Някакъв потребител претендираше, че е погребан в Орландовци НО аз намерих това
"Имало и случай на посегателство над гроба на Георги Димитров, който в момента се намира в протестантската част на централните гробища. Малко известно е, че Вожда на пролетарската революция е бил протестант по религия и бил доста религиозен." -
http://www.chudesa.net/p1277/
цитирай
2. rumengorg - красимира краус
12.03.2013 21:37
хареса ми това -" семейство изроди "
това трябва да се прочете от всички БЪЛГАРИ
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: balkan1
Категория: Политика
Прочетен: 3228594
Постинги: 531
Коментари: 287
Гласове: 1242
Календар
«  Февруари, 2024  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829