Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.01.2013 12:32 - "КОМУНИСТИТЕ" - 8
Автор: balkan1 Категория: Политика   
Прочетен: 4180 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 31.01.2013 12:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

forum.xnetbg.com/index.php/topic,9182.0.html
Така, какво накратко може да си направим като изводи:

 

   1. Жидското (еврейско) население е представено абсолютно НЕПРОПОРЦИОНАЛНО спряно останалите етноси:

От общо 670 масони евреите са приблизително 146 човека.

И то, да не забравяме много от тях може да  фигурират с християнски (български) имена, както впрочем е и сега ! Освен това е възможно част от масоните да имат еврейски корен,да са "полуюдеи".

А колко ли от тях се крият зад съкратени и непълни имена,да не говорим... Така че, везните се накланят още повече в полза на  жидовете.Ако всичко беше нормално, не трябваше ли те да са представени процентно колкото българите и останалите етноси ??? Защо са толкова много при толкова малки общности ???

 Нека направим сравнение между масоните от еврейски и масоните от арменски произход. 4 срещу 145 !!! Как е възможно !!! Да ,наистина евреите са по-богати,но арменските общности са много по-многобройни и все пак  разликата е огромна !!

 2. Нека не забравяме и онези,"личности" с християнски имена,коитоса приели доброволоно юдаизма,да има и такива, или които са се оженили за еврейки.Това не променя техните имена, но според всички закони на Танаха и Талмуда те се Превръщат Автоматически в Пълноправни Юдеи !!!

 3. По-важното,обаче е кои са точно хората,които са "масонъ отъ високо посвещение",както те фигурират в списъка.Уверявам ви,те управляват ,поне привидно,построените на пирамидален принцип ложи !!! ЕТО ТОВА ВЕЧЕ Е БУКВАЛНО УБИЙСТВЕНО !!! 8 ОТ 8 !!! От всички висши масони всички са ... я се помъчете да познаете... Да,познахте, ЕВРЕИ ... до един !!! Т.е. "Българското масонство се е управлявало от...евреи(те). Това е единственият извод който може да се наложи след доста внимателния анализ на НАЙ-ВАЖНИТЕ ОФИЦИАЛНИ масонски документи !!! Не ви карам да ми вярвате, просто отидете ,проверете и осмислете сами !

 

Така,явно е че масонските ложи  преди о9.о9.1944 год. Наистина са се контролирали от юдеите.При това трябва да се поясни,че това съвсем Не са всички жидове-масони,а много малка част от тях.В бенеберит тогава са участвали приблизително толкова членове,колкото и в ВЛБ !

 

                       Добре, разбрахме как е било тогава,  а сега какво е положението ?

 Софийска ложа Кармел 3355 България        

                      Настоятелство:

   Президент

доц.д-р Емил Аструков

вицепрезидент

проф. Хени(Ханна) Лорер 

д-р Йосиф Асса

Бека Ашер

 д-р Давид Бенйозеф

Рафаел Чичек  

Соломон Бали 

Алфред Давид Криспин - журналист - международник, завършил право и журналистика, член на БКП; репортер, редактор и задграничен кореспондент и гл. редактор в БТА; червен шаман; автор на книги със социо-икономически анализи;бивш президент на еврейската масонска ложа "Кармел" (възстановена през 1992 г.) на "Бней-Брит" ("еврейското гестапо"); изключително вреден и опасен гад!!!…   

Доц. д-р Емил Аструков-настоящ (2006 год.)президент на ложа "Кармел" към Б"ней Б"рит.

Еди Симон Шварц(1937-2006)-"Този,който"направи""Шалом"-председател на организацията от 1990 до 1998 година."Обичан бивш президент на ложа "Кармел"на Б"ней Б"рит.Главен редактор на списание "Мабат"."Режисоыр","писател" и "публицист".Комунист по убеждение.

Алберт Бенбасат - историк, фалшификатор на българската история, зав. Отдел ""музеи" в Министерството на културата в правителството на Иван Костов (2000 г.); един от хората, опитали се да ликвидират Националния исторически музей в София, участва в организационни комитети за провеждане на конгреси по тракология, "пета колона", съчинител на "еврейска култура", работи за "Шалом" и "Бней Брит" ("еврейското Гестапо")!

Мария Калицин – Съчинителка на “еврейска история” и фалшификаторка на историята (1998 г.), сътрудник на “Шалом” и “Бней - Брит Кармел”  .

проф. Георги Бакалов - преподавател в СУ, историк, сътрудник на центъра за изследване на българите и на фондация "Тангра - ТанНакРа", византолог.

проф. Тодор Вълчев - член на "Б"най Б"рит", евреин, изнесъл е от България над 1 млд. и половина щатски долара, бивш шеф на БНБ. Дъщеря му работи в австрийската Райфайзен банк.Настоящ министър на образованието.

Ребека Клейтман – Съчинителка на “еврейска история” и фалшификаторка на историята (1970 г.), сътрудник на “Шалом” и “Бней - Брит Кармел” .

Жак Рафаел Ескенази - ст. научен сътрудник в Народната библиотека; доктор по филология; книгознание, библиография и др.; събира информация за българските евреи; съчинител на "еврейска култура" и история; масон - вероятно е член на ложата "Кармел" на "Бней-Брит" ; със сигурност подава и шпионска информация ("Мосад", ЦРУ).

Феня Деколо – журналистка,пише във в. "Македония" , работи за “Шалом” и “Бнай – Брит Кармел”.

 

                                    Това са само малка част от участниците в тази престъпна организация,наречена сполучлива”юдейското гестапо”.Ето още малко имена:

 

Георги Прохазки – банкер, председател на УС на СИБанк, приятел и колега на Александър Божков, работят заедно в съмнителна фондация. Масон .

Соломон Леви - ционист, масон, пише за организациите на евреите в България - "Шалом" и "Бней Брит Кармел" в София (1996-1997 г.).

 

                                      А сега и нещо интересно:

 

Петър Калпакчиев – главен счетоводител на “Кинтекс”, върховен командир на масонската ложа на Старите свободни и приети зидари на България, член на върховния съвет (33 степен).

Хм, значи...    Пак Евреин управлява масоните в България !!! Ето това е !!!

Мисля,че масоните са пределно ясни.

Сега си заслужава да разгледаме  едно друго течение,родствено на тях ,но служещо си най-вече с политически методи-Ционистите в Българи                                                                                                                           ---Организация на евреите в България”Шалом”---

 

На по-голямата част от активните членове на “Шалом”  (в превод”здравей” вече сме се спирали-това са все публицисти и така нататъка тук само ще изясним част от структурата на тази престъпна организация:

Емил Кало - (БКП)–бивш офицер от ДС- Председател на еврейската организация (или масонска ложа?) “Шалом” в България.

Известен със скандали и манипулации около т. нар. “еврейски имоти”; води съдебни дела; заплашва и компрометира България пред международната общественост; оказва натиск с всички възможни средства срещу съдебни органи и държавни институции; извънредно вреден елемент.

Счита се, че “Шалом” е в голяма степен свързана с комунистически структури!... 

 

   Във официоза на ционистката пропаганда в България, вестник "Еврейски вести", брой 3, страница 6 от 2006 год. намираме следната декларация на циониста:

 

  А]Бизнес:

 

   1."Хилел Брадърс"ООД-управител;

   2. "Екзона"АД-член на УС;

   3. Инвестиции в акции и фондове";

  Б] Обществена дейност(без доходи)

   1. ОЕБ "Шалом"-председател-размерът и разпределението на заплатата ми са оповестявани нееднократно;

   2. ORT "Българска фондация"-председател;                                                                                      3. Агенция за устойчиво разватие и интеграция-член на УС;

   4. Обществен съвет на етническите малцинства-член на УС;

   5. Училищното настоятелство на 134-то СОУ " Димчо Дебелянов" член;

 ЗАБЕЛЕЖКА: Бил съм член на борда на Клеймс Конферънс като представител на Европа(заместник на Коби Бенатов-президент на Европейския съвет на еврейските общности) еднократно през 2оо3 год.

 

Уведомявам всички, ровещи се в служебния ми, обществения ми и личния ми живот, че горепосочените дейности  са официално отбелязани в в съответните регистрации, а тези, които не са , се отнасят само до личния ми живот, чието недобросъвестно коментиране е осъдително.

Е. Кало 

Адреси и телефони на офиса на организация "Шалом" и на клоновете й в страната  

Ръководен състав:

Емил Кало: Председател – тел. 926 53 01

Максим Бенвенисти: Заместник – председател – тел. 926 53 01

Сара Коен: Изпълнителен директор – тел. 926 53 13;

 

 

Пощенски

код

Град    

Председател        

Адрес             

Телефон

 

 

 

 

1303

София

Емил Кало

бул. “Ал. Стамболийски” 50

8000

Бургас

Смилена Смилкова

ул."Митрополит Симеон" 24

9000

Варна

Овед Фархи

ул. "Мусала"7

3700

Видин

Жак Моше

ж.к. "Стамболийски" бл.6 вх Ж ап.164

2600

Дупница

Давид Давидов

ул. "Охрид "1

2500

Кюстендил

Ричард Джосков

ул. "Любен Каравелов" 3

5800

Плевен

Дора Цемах

064/46873 

 

 

Алберт Рубенов

064/46873

4000

Пловдив

Симантов Маджар

ул. "Хр. Г. Данов" 20

7000

Русе

Пламен Яков

пл. "Иван Вазов"4

8800

Сливен

Самуел Ешкенази

ул. Княз Батенберг бл.2 вх.А ап.4

6000

Ст. Загора

Красимира Готева

Ул. “Христина Морфова” 2

6300

Хасково

Йосиф Давид Мешулам

ул. "Г.С. Раковски" 11 ет.7 ап.31

9701

Шумен

Бета Хараланова

ул. "Козлодуй" 4

8600

Ямбол

Соломон Митрани

ул. "Оборище"

 

 Максим Бенбасат - Председател на РОЕ"Шалом"-София. 

Хаим Фахри - председател на РОЕ"Шалом"-Варна, някъде фигурира като д-р Овид Фахри. Това същото същество съвсем наскоро стана и ректор на Варненският свободен университет. Има брат, също в университетските среди, работещ в София. 

Хана Шапсис Нели Майер и Сoфка  са членове.

Аврам Фелдман – председател на РОЕ “Шалом”, гр. Варна.(2004 год.).    

 

                                   РОЕ Пловдив,кратка справка: 

1990 год.- Председател на РОЕ”Шалом” Пловдив е бил Витали Калев; 

1990 год. е основана секция “Инвалиди” с първи председател Рени Калев и секретар Беба Челибаков. Първаночално там членуват 55 човека, а към днешна дака (края на 2оо6 година са 47 човека);.

Към 2006 година Председател на РОЕ”Шалом” Пловдив е Симантов Маджар;

Съществуват и Следните подмолни еврейски структури:

“Трета Възраст”с председател Нина Биджерано;

“ВИЦО” с председател Роза Асса;

Клуб “Здраве” с председател Бека Бенун;

“Хаверим” с Председател Роза Бехар;

и читалище с председател Вили Декало;

Към насточщия момент председател на РОЕ”Шалом” Бургас е Смилена Снилкова. Преди няколко години на този пост се е подвизавал Леон Алкалай –абсолютна “пета колона”!...

Пламен Яков-председател РОЕ"ШАЛОМ" Русе.

Красимира Готева-председател на РОЕ "Шалом"- Стара Загора. Лоти Андреева и Нели Хазан са членове .

 

                              В Кюстендил преди е бил Сабат Исаков,а сега е Ричард Джосков.

Жак Моше-РОЕ Видин.

И все пак колко хора може да събере”Шалом” реално? Отговор на този въпрос ни дава в.”Еврейски вести”,неофициалният и орган:     

 

Летният еврейски семинар “Албена 2006” събра 333 участници от София,Благоевград,Пловдив,Дупница,Самоков,Враца,Лом,СтараЗагора,Ямбол,Кюстендил,Варна,Плевен,Русе и Видин.Най-възрастният участник беше на 60 години,а най-младият- на 6 месеца.

Еврейски кабализъм –числото на участниците е точно 333,което е едно от любимите им числа,а подозрителното повтаряне на числото “6” при май-малкият и най-възрастният участник,го оставям на вас за коментар ...

 

 Тук представяме само малка част от участниците:

Лидия Камонова- София;  Петко Иванов- София;

Елена Ребърковска и Гриша Тодоров от София;

Рашел Коен,София;Ели Тодоров, Лом;

Моис Чипрут и Йосиф Митрани от Пловдив...

 

                                  Представяме Ви и още един материал,излязъл изпод юдейска ръка за дейността на Организацията през 2оо3 година :

 

                   Информация за ОЕБ "Шалом" - България

 

    Информация за дейността на организацията през 2003:

 

   1.Махане в неделя – неделно училище за деца до 16 години 

    2.Образователен летен лагер – за деца от 6 до 18 години – общо за около 350 деца. Провежда се на две смени за деца от цялата страна.

   3.Програма 30+ - за средно поколение. Обхваща хората в активна възраст 30 – 60 години. Програмата е организирана на клубен и професионален принцип. Крайната цел е завръщане към еврейските корени. 

   4.Социален патронаж. Обслужва по домовете 34 предимно тежко болни и инвалидизирани семейства. Осигурява храна, медицинско обслужване и почистване на дома.

   5.Дом на Родителя.

   6.Дневен център със социална  трапезария.

   7.Проект “Основно училище с преподаване на иврит и английски език”.

   8.Градски детски лагер – проектът цели да се обхванат деца с еврейски    произход на възраст 9-15 години, които остават в града по време на      ваканцията.

    През 2004 г. организацията ще работи по разширяване на проектите.

 

   Сара Коен

   Изпълнителен директор

 А сега,към нейната посестрима организация

                       

    ---Еврейски Комитет “Цион”---

 

 

 

 

Оставям ви сами да си изградите мнение за тази огранизация. Представям ви 2 техни материала, Приятно четене.

 

 

 

д-р Израел Моше Калми (1885-1968 г.) - завършва Юридически факултет в Германия, адвокат в Русе, участвува в дружеството "Малбиш Арумим", свързан с полк. Таджер.

 

София, 02.2.2004 г.                                   С  уважение: ЕК “Цион”   СЪДЕБНА РЕГИСТРАЦИЯ – прилагаме копие        
Да се установят връзки с Атлантическия клуб и със Фондация СЕРТ за съвместно провеждане на колоквиуми и др.        Да се организира публикуването на материали и книги с еврейска тематика като за цалта се издирят и подходящи спонсори за оказване и на финансова подкрепа.        Наред с чисто организационни и представителни мероприятия планът предвижда и:        Подробният план за дейността на организацията е приет на отчетно-изборното събрание на ЕК “Цион” проведено на 12.01.2003г. 
ПЛАН  ЗА  ДЕЙНОСТТА  НА ОРГАНИЗАЦИЯТА  ПРЕЗ  2004 ГОДИНА:        
Друга тема, изразявайки пак една от основните цели и дейност на организацията, е отношението към историята на ционистическите организации и движения в България, от зората на тяхното създаване до 11.02.1952 год., когато с решение на Софийски окръжен съд принудително се прекратява съществуването им. Свързаният с това изследване труд, предстои да бъде подробно анализиран и обособен като самостоятелно издание на ЕК “Цион” . Ръководител на проекта е Розика Ботева.         Дейността на ЕК “Цион” през 2003 година се покрива с една от нейните основни цели, а именно – културна и просветна работа, изхождайки от общочовешките ценности, които са в основата на юдаизма . В този контекст бяха проведени серия лекции в Софийската Синагога от един от нашите членове – архитект Елко Хазан. Темата на този цикъл е “Еврейският храм – древен и виртуален”. Интересните лекции привлякоха вниманието на хора с различни професии и идентичност. Предстои многогодишният труд на арх. Хазан да бъде събран и издаден в отделна книга под същото заглавие. Оказване на помощ в това отношение влиза и в плановете на ЕК “Цион”  за 2004 г.
ДЕЙНОСТ  НА  ОРГАНИЗАЦИЯТА ПРЕЗ  2003  ГОДИНА:    Еврейски комитет “Цион”, учреден на 31.03.1991 в град София, с председател Илко Ескенази – депутат на 36 НС и вицепремиер на първото демократично избрано правителство след 10.10.1989 – е легитимен представител на  част от еврейската общност в България, нечленуваща в ОЕБ “Шалом”. Членовете и симпатизантите на ЕК “Цион” изповядват ценностите на демокрацията и плурализма. Изповядват и ценности, чиито произход е историческата истина и доброто съвместно съществуване на всички етнически групи, живеещи в България. С учредяването на ЕК “Цион” се поставя началото на реабилитацията на благородната същност на ционизма, чиито корени, в българското еврейство датират от края на 19 век. Думите на Карл Хербст – първи председател на Софийското дружество “Цион” в далечната и същевременно близка 1896 година, звучат с необикновена сила и до днес: “Както силно развитото чувство за националност не пречи на свободолюбивия българин да обича общочеловеческия напредък и да принася в негова полза своя дял, така също и нам, на заселените евреи от България, любовта към всичко еврейско няма да ни пречи ни най-малко да бъдем верни членове на великата человеческа челяд.”                           JEWISH COMMITTEE ZION                                 E-mail: zion_bg1991@yahoo.com За контакт - по различно време представители на ЕК “Цион” са участвали с интервюта и други форми по електронните медии, вкл. БНТ, БНР, Тангра, RFI.
Публикации - Хелзинкски комитет по повод националната конференциа “Вяра и култура” Партньори - тема от траен интерес за ЕК “Цион”, е отношението към историята на ционистическите организации и движения в България, от зората на тяхното създаване до 11.02.1952 год., когато с решение на Софийски окръжен съд принудително се прекратява съществуването им. Свързаният с това изследване труд, предстои да бъде подробно анализиран и обособен като самостоятелно издание на ЕК “Цион”. Ръководител на проекта е Розика Ботева. Основни дейности ЕК “Цион” се ръководи от Управителен съвет, състоящ се от петима членове, избрани от Общото събрание през м. декември 2000 г: председател - Розика Ботева, зам. председател – Моис Ханне, говорител – доц. Андрей Атанасов, д-р Нансен Арие, Вениз Леви. Освен членовете на ръководството, особено активно в дейността на организацията участват арх. Елко Хазан, проф Исак Аврамов, проф. Аврам Ескенази.
Ръководство и екип На 31.03.1991 г. се учредява Еврейски комитет “Цион” с председател покойният Илко Ескенази. Съгласно устава ЕК “Цион” е сдружение с идеална цел за осъществяване на социална дейност и взаимодействие с организации, сдружения и общности, извършва популяризаторска, научна и просветна работа в областта на еврейската култура, еврейските добродетели и духовни ценности. Еврейски комитет “Цион” е легитимен представител на част от еврейската общност в България, изповядва ценностите на демокрацията и плурализма, на историческата истина и доброто съвместно съществуване на всички етнически групи, съставляващи българската нация.
История и мисия

Захари Стоянов , “Записки по българските въстания”, глава ІV и V и се втурнал между средата и на така обезкуражените въстаници, които почнал да удря.Разбира се, че волята на евреина била изпълнена още на часа с подобающето се турско задоволствие. Грабнал той подадената сабля, казал

 

- Ефендим, вие баща, вие майка, вие ангел! Преди всичко подайте ми най-напред една сабля и ми дайте воля да изпитам корави ли са костите на комитите...

 

 

 

В същото това време пристигнаха други двама куриери един подир други от еледжикското отделение с писма от Теофила Бойков и Гено Теллията, в които писма се казваше, че гдето и да бъде войводата, колкото работа и да има той, всичко трябва да остави настрана и час по-скоро да тръгне за Еледжик, защото турската войска, която се беше съсредоточила при Троянови врата, почнала своите нападения. С ужас и с поемание на душата си разказваха тия за станалите клания и други кепазелици от страна на турците. Мало и голямо, старо и младо, мъжко и женско падало заклано под тяхната тържествующа касатура. Евреинът, за когото загатнах по-горе няколко думи, че искаха да го кръщават в святото православие, така също не останал хладнокръвен при настъпванието на османлиите, които той не се посвенил да нарече ангели-избавители, както отнапред наричаше въстаниците. Застанал той пред лицето на пашата, направил десятина ниски теманета, изтървал няколко фалшиви сълзи от двете си очи и произнесъл:

 

 

 

[…]

 

Гено Теллията се задължи да внимава оттук нататък, щото друговерците, изходящи се на Еледжик, да не бъдат притеснявани. Евреинът обаче не ни заплати със същата монета, както ще видят читателите по-нататък.

 

[…]

 

 

 

- Не, ефендим. Аз съм евреин, но не падам по-долу от българин. Живея братски с християните, а мразя и ненавиждам турците, като всеки кучето, даже и самите евреи.

 

 

 

 

 

- Ни сънувам, ни бълнувам - отговори бабата, без да се спре. - Днес още ще да се кръщава Аврам чифутина, който беше в нашето село дюгенджия.

 

 

Когато преминувахме край един от тия лагери, а именно покрай церовския, мисля, съгледахме на едно място, че бяха се събрали накуп пред една колиба множество жени, деца и няколко мъже. 

Из “Записките по българските въстания”

Захари Стоянов

 

"В тези железници се срещаш освен това с безподобно отвратителни жидовски фигури, които, щом те подушат, че си българин, считат за непременна обязност да ти изкажат своето съчувствие към нашата политика, да похвалят гения на нашия народ и неговите водители, да пуснат някои псувни по адреса на нашите врагове и да ти поласкаят националното самолюбие чрез едно сравнение със сърбите... И да чуваш ти един Ицик, ама не онзи, румънския Ицик, който е казал: "Нам време съ мъ свадеск ку гуверну русеск" - онзи е добродушен, ами Ицик Цвиблман или Мойше Келенкопф да ти изказва братско съчувствие!... Да го цапнеш по разлигавената доброжелателска мутра!... Е, приятно ли е да четете такива прелести?..."

Из „До Чикаго и назад

Алеко Константинов

 

Христо Ботев вестник Знаме, с. I, брой 22, 13 юли 1875 г
Из градът ни по разни улици були и турчета бият евреите

За оплаквание е положението на нашите братия в Македония тие теглят там и от турци, и от гърци, и от цигани, и от чифути. Наистина, сяко притеснение от страната на нашите тирани е за наша полза, за наше свестяване; но когато си гонен и притиснат отвред, когато си затъпкан в калта, когато сички, които те окружават, са насъскани отгоре ти като кучета и гледат на сяка стъпка да те спънат и да те предадат, върви тогава и работа и за турчинът, и за себе си, и за народът си. Чудно е, наистина, че нашите братия македонци не са дошли още до апатическо отчаяние при такъв мизерен живот, а се пак работят явно и тайно за своето освобождение изпод турското иго. Това показва, че в нашият робски народ има неизчерпаем източник живи сили, които го поддържат в неговото до немай-къде лошо положение и които най-после ще да му дадат възможност да възвърне изново своята изгубена свобода. Това познават турците и затова техните патриоти, какъвто е софийският паша, българоубиецът Маасар, отровителят на владиката Дионисия, джелатинът на В. Левски, с особено едно диво и бясно остервенение гонят и мъчат народът ни на сяка крачка, без да помислят, че с това тие сами си копаят гробът. Молим читателите си да обърнат своето внимание на плачевните известия, които прочитаме в една дописка от Кюстендил до "Източно време", и ако на сякой от тях, който като прочете тие жалостни и унизителни за народът ни известия, се не напълни сърцето му със силен и праведен гняв и не поиска да мсти на убийците на народът ни - той не е човек, той няма честно и благородно сърце. Послушайте, господа, думите на дописникът, пък ако ви дава сърце, порадвайте се на резултатите на мирният прогрес в Турция. 

Турските зверства в Македония

 

Христо Ботев

 

И разделили се езиците на Хамовото племе на 32 езика. Ной проклел това племе. То се било най-много размножило, от него произлезли най мръсните народи в Африка, но били много от тях и в Азия.....Ханаан бил Хамов син, неговото племе се наричало ханани (евреи). То било най-проклетото между всички племена на земята. От него произхождат седем народа, тук били и циганите.

Из "История славянобългарска

Паисий Хилендарски 

 

Любен Каравелов

цяло Християнство.

та да слави името ти

да падне тиранство,

Да воскръсне България,

братя чорбаджие.

избави ги от техните

страшни кеседжие,

избави ги от турските

калугери черни;

избави ги от гръцките

чеда мили, верни,

Помогни ти и на свойте

да воскръсиш робът!...

да сабудиш заспалият,

тридневен из гробът,

Воскръснал си, мъчениче,

* * *

обесил са Юда.

въскреснал е синът божи,

станале две чуда:

Но я гледай в Ерусалим

няма Назарея!"

"Няма вече бунтовникът,

ликуе Юдея:

Ех, радват са митарите,

и там го распеле...

между двама разбойници

после го завеле

Хванале го, съдиле го,

На гора Голгота!"

"Распни его, распни его!

е син Саваота...

той говори, че и робът

царството юдейско;

той говори, че ще падне

що е садукейско,

Той осъжда почти сичко,

"Распни го, Пилате!"

плачат, викат и молат са:

сатанските брате,

а евреи, фарисеи,

на земни владики;

проповяда Исус Христос

идеи велики

Ново, свето учение,

Христос въскресе

 

Събрани съчинения, Том 4

 

Но да оставим евреите, които са известни на всичкия свят не само чрез своята телесна, но и душевна нечистота

 

Аз мисля, че ако в София желаят да имат здрав воздух и да се избавят от тифузните трески, то са длъжни да преселят своите евреи на връх Витоша или да ги натопят в саламура. 

 

ако софийския евреин се приближи до вас, то вие сте принудени да идете в банята и да се умиете с хума. 

 

Но и Софииския евреин не е по благовонен от своята улица. В София вие ще срещнете такива еврейски типове, каквито се не срещат даже и във варшавския еврейски музеум. Разбира се, че между Родшилда и Биконсфилда и между софийския евреин съществува такова различие, каквото Катрфаж при всичките свои старания, не е можел да намери даже между горилата и Мария Стюард. 

“Ако солунската нечистотия се нарича готова холера, то софийския еврейски арсенал може свободно да се нарече вонещейна чума. Аз ниде не съм виждал, даже и в Измаил такова улично блато като, каквото видях в София. Софииските нечистотии се отличават от нечистотиите на другите градове – аз говоря само за някой махали, особено за еврейската – с това, че в първите вие рядко виждате мъртви котки, издъхнали кокошки и магарета, незатъпкани още черупки от варени или пържени яйца и т.н. 

 

А сега може би е ред на най-важното-да разберем,че НЕ всички юдеи в България са вредни!!! Може би половината от тях наистина се подчиняват  безпрекословно на синедриона, но останалите, са прекрасни хора,уверявам ви в това защото аз лично познавам много свестни евреи,които,по нищо не отстъпват на нас, българите. И би било много грешно,според мене да се отнасяме с ненавист към всички евреи,защото,в КРАЙНА СМЕТКА ЧОВЕК САМ ИЗБИРА НА КОГО ДА СЛУЖИ,НА БОГ ИЛИ НА САТАНАТА.

Аз  харесвам онези евреи,които са честни и заявяват ,че Израел е най-голямата грешка в човешката история, не изпитвам омраза към комунистите и ционистите евреи,но изпитвам най-дълбоко съжаление,към онези безгръбначни,онези български пачаври,които са готови да се предадът на всеки ,не за 30 сребърника,а за едно”благодаря”! Всъщност,те са много опасни от юдите,защото,ако те не бяха такива отрепки,а смели и пълноценни хора,то  нашите душмани щяха да бъдат просто безпомощни спрямо нас !!!
Ето защо си мисля,че на този свят няма добро и зло-просто дяволът ,в лицето на юдеите изпитва човешките души,изпитва тяхната лоялност към Бога .И сега ние виждме какво отстъпление от всичко свято цари навсякъде в нашия живот! Дори самите ние,въобще не сме заслужили царството Господне нито с дела,нито с мисли.Но ако ние изберем Бога пред мамона, святия живот пред нечестивия ,то тогава,никой няма да има право да ни спре. И тогава с нас ще бъдат и чистите ,истинските,незамесени в престъпленията на режима евреи . А на тези,които изберат да си останат така,ще кажа ”Вие заслужавате вашата съдба.Бяхте предупредени !!!

https://www.facebook.com/notes/stanimir-dinev/%D0%BF%D0%B8%D0%BF%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD-%D0%B0-%D0%B7%D0%BB%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%B2-%D0%B1-%D1%8A-%D0%BB-%D0%B3-%D0%B0-%D1%80-%D0%B8-%D1%8F-%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%B4-%D1%8E%D0%B4%D0%B5%D0%B9%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BE%D0%BA%D1%83%D0%BF%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F8/206134262748517



Тагове:   комунисти,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. grigorsimov - Допълнение към вашите заключения:
30.01.2013 20:57
Комунизмът е еврейска идеология за поробване на народите. Основателите на комунизма и негови финансисти са банкерите Ротшилдови, а Карл Маркс (Кашел Мордохай) е само съчинител на поръчания от Ротшилдови - Комунистически Манифест.
Идеолозите, пропагандаторите и вождовете на комунизма (както и на капитализма, т.е. - демокрацията) са само евреи, макар че много от тях се прикриват зад най-различни чужди националности.
И естествено, че е така и в България - от самото начало на комунизма (и на само на комунизма! Благодарение на натрупания опит и елементарната логика, мога категорично да твърдя, че Димитър Благоев, Георги Димитров (също и Петър Дънов!), както и комунистическите поети от преди девети, като Смирненски и Вапцаров, са до един евреи. И още по-важното е, че целия ЦК на БКП и Политбюрото им, са само евреи (и криптоевреи). Такива са и провъзгласяваните за цигани, албанци, иранци, и т.н.! И това не са непремерени и безотговорни твърдения. Защото, както пише проф. Столешников, "в тази схема, място за неевреи няма"!
И, естествено, няма как и днес да не е така. Логически, няма как да има министри, които да не са евреи. Защото няма как да се издигне неевреин, до позиция да е потенциален министър, когато всички около него, от които зависи лансирането (и стопирането!), са евреи. А всички тези евреи във властта, във всички области и на всички нива, от средно - нагоре, са строго подчинени на Световното, сатанинско еврейство, чиято неизменна цел, от хилядолетия е - покоряване и поробване на целия свят.
Организираното еврейство, в лицето на Финансовия Интернационал, от векове има пълна власт във всички страни, и в света, като цяло, но както свидетелства "Кръстьо Раковски" (Хаим Рейковер), в показанията си, публикувани в книгата "Червената Симфония", на Тях не им е достатъчна пълна задкулисна власт; "Те" искат абсолютна, явна, световна власт (когато "всеки евреин ще е цар, а всеки неевреин - роб) (Но това, за "всеки евреин", е за заблуда на обикновените евреи!)
цитирай
2. grigorsimov - Допълнение към вашите заключения
30.01.2013 21:05
Комунизмът е еврейска идеология за поробване на народите. Основателите на комунизма и негови финансисти са банкерите Ротшилдови, а Карл Маркс (Кашел Мордохай) е само съчинител на поръчания от Ротшилдови - Комунистически Манифест.
Идеолозите, пропагандаторите и вождовете на комунизма (както и на капитализма, т.е. - демокрацията) са само евреи, макар че много от тях се прикриват зад най-различни чужди националности.
И естествено, че е така и в България - от самото начало на комунизма (и на само на комунизма! Благодарение на натрупания опит и елементарната логика, мога категорично да твърдя, че Димитър Благоев, Георги Димитров (също и Петър Дънов!), както и комунистическите поети от преди девети, като Смирненски и Вапцаров, са до един евреи. И още по-важното е, че целия ЦК на БКП и Политбюрото им, са само евреи (и криптоевреи). Такива са и провъзгласяваните за цигани, албанци, иранци, и т.н.! И това не са непремерени и безотговорни твърдения. Защото, както пише проф. Столешников, "в тази схема, място за неевреи няма"!
И, естествено, няма как и днес да не е така. Логически, няма как да има министри, които да не са евреи. Защото няма как да се издигне неевреин, до позиция да е потенциален министър, когато всички около него, от които зависи лансирането (и стопирането!), са евреи. А всички тези евреи във властта, във всички области и на всички нива, от средно - нагоре, са строго подчинени на Световното, сатанинско еврейство, чиято неизменна цел, от хилядолетия е - покоряване и поробване на целия свят.
Организираното еврейство, в лицето на Финансовия Интернационал, от векове има пълна власт във всички страни, и в света, като цяло, но както свидетелства "Кръстьо Раковски" (Хаим Рейковер), в показанията си, публикувани в книгата "Червената Симфония", на Тях не им е достатъчна пълна задкулисна власт; "Те" искат абсолютна, явна, световна власт (когато "всеки евреин ще е цар, а всеки неевреин - роб". Но това, за "всеки евреин", е за измама на обикновените евреи!)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: balkan1
Категория: Политика
Прочетен: 3244193
Постинги: 531
Коментари: 287
Гласове: 1242
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031