Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.02.2014 16:21 - дпс
Автор: balkan1 Категория: Политика   
Прочетен: 2101 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 17.05.2018 12:43


Пред Нова телевизия, през януари 2007 г. бившият министър председател Димитър Попов потвърди, че на закрито заседание на Министерския съвет проведено на 19 март 1991 година, тогавашният МВР-министър Христо Данов внася Справка, която безспорно доказа връзка на ДПС с турските тайни служби и БКП.

Справката разкрива активната антибългарска дейност на Ахмед Доган в районите с турско и помашко население.

Ето само един цитат от Справката:

“На 12 юни 1990 година, пред турския политически съветник Алев Калъч, Ахмед Доган е заявил следното:

“Аз съм човек на делото, посветил съм се на борбата за права на турското население. По-скоро ще заложа главата си, отколкото да отстъпя и милиметър от постигането на тези права. Това е съдържанието на действията ми, първата ми мисия.

Непосредствено свързана с нея е и втората ми мисия – да направя всичко, за да може у помаците да се изгради турско самосъзнание.

Това са хора, изключително предани на своята религия и вярващи, че са турци”…

image“За своето съществуване... продължава Ахмед Доган пред Алев Калъч – “За своето съществуване, за своята сила и постигнати успехи, ДПС е задължена на обстоятелството, че съществува Турция.

От страх пред силата на Турция българите не посмяха да ни попречат да участваме в изборите.

Страхуват се от нас, тъй като зад гърба ни е Турция”.

Голяма част от българските мюсюлмани, между които и Октай Енимехмедов, не са съгласни с радикалния турски национализъм, който лидерът Доган налага в ръководената от него партия ДПС в типично “тоталитарен стил”.

Това се потвърждава от отцепилите с от ДПС или по-точно прогонени от Ахмед Доган бивши негови близки съратници и най-вече Касим Дал.

Върхът на турското негативно отношение към  Ахмед Доган и политиката провеждана от него чрез ДПС беше, когато министър председателят Реджеб Ердоган отказа да се срещне с Доган, по време на посещението си в България.

Но турският премиер Ердоган лично пожела да се срещне с Касим Дал и други турци, което се осъществи във Варна.

А вижте какво казва КАСИМ ДАЛ по повод опита за покушение на Октай срещу Доган и поведението на неговите хора?

НАСИЛИЕТО В ДПС СЕ ОСРЕБРЯВА ВИНАГИ – това казва не друг, а КАСИМ ДАЛ – човекът imageкойто познава АХМЕД ДОГАН и ДПС по-добре от всички приближени до Сокола, включително и новоизбрания лидер – ЛЮТВИ МЕСТАН.

“На нас се случи същият ЛИНЧ, заради издигнат плакат “Вън агентите от ДПС”.

Самите ние сме потърпевши от подобна агресия преди 2 години, когато бяхме изключени от партията”.

“Същите сцени бяха майските събития в ДЖЕБЕЛ, на ДЕМИР БАБА имаше човек със счупен нос и окървавено лице”.

ЕДНА МАЛКА ЧАСТ ОТ ДЕРИБЕИ в ДПС СА ГОТОВИ НА ВСИЧКО, ЩОМ СТАВА ВЪПРОС ЗА ВЛАСТ.

Така работят те – чрез сплашване, насилие и чувство за безнаказаност. Защото тези, които се нахвърлиха срещу нас тогава, днес са общински лидери. Някои са заместник кметове.

Такива постъпки в ДПС ВИНАГИ СЕ ОСРЕБРЯВАТ.

Отношението на българите, българските мюсюлмани и турците в България  към атентата на Октай срещу Доган тепърва ще се избистря и влиянието му в цялостната обществена и политическа обстановка в България тепърва ще расте.

Защото въпросът е дали случаят разпалва турският национализъм в България, или  ДПС ще се свие още повече в черупката си и ще се втвърди в своя национализъм?

Вижте един отзив на турчин в Итернет:

НУРХАН ОТ КЪРДЖАЛИ 09.03.2012 18:23:31 Според Доган – агент Ангелов, Сергей, Сава, Трето у-ние, ОУ-МВР – Варна, ПГУ, от 1974 до 1988 г. който няма минимум два агентурни псевдонима в ДС, няма място в новото ръководство на ДПС-Кърджали ! Касим Дал е човека, който изгради инфраструктурата на партията ДПС ! Всички вече разбраха, че Доган е просто един доносник и безсрамник, който 40 години се подиграва с българските турци, 20 като агент, 20 като “спасител” !Това ли е каузата ДПС и за това ли гласуваме години наред за тази партия? – Ахмед Доган, агент Ангелов, Сергей, Сава, Трето у-ние, ОУ-МВР-Варна, ПГУ, от 1974 до 1988 г. -Гюнай Сефер, агент Алиев, МВР-Силистра-ДС, от 1982 до 1983 г. -Лютви Местан, агент Павел, Трето у-ние на ДС, от 1979 г. – Митхат Мехмед Табаков, секретен сътрудник Леонид, ПГУ, от 1985 г. -Рамадан Аталай, агент Вергил, СГУ-ДС, от 1982 г. -Юнал Лютфи (Юнал Саид Лютфиев), секретен сътрудник Мурад и Сидер, РУ-ГЩ, Второ у-ние на Комитет за държавна сигурност.Както вървят нещата в ДПС ще останат само агенти и доносници на ДС. razuznavane.com/

image



Тагове:   българия,   политика,   ДПС,   Доган,   турци,


Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: balkan1
Категория: Политика
Прочетен: 3263491
Постинги: 531
Коментари: 287
Гласове: 1242
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930