Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.04.2015 09:13 - БЪЛГАРИЯ, Германия, САЩ, Русия
Автор: balkan1 Категория: Политика   
Прочетен: 1317 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 14.04.2015 09:15


   

9 март 2015г, София, хотел "България".
„Обществена” „дискусия” на тема „Русия и българската национална стратегия", финансирана от фондация "Конрад Аденауер", чието име се свързва с украинеца Кличко и преврата на американо-киевската хунта в Украйна. Тази фондация награди Кличко за „особени” заслуги в политиката!!! Немска ли е немската фондация?!
Организатор на „дискусията” НПО "Национален граждански форум "Българка"(а колко ли българско има в „Българка”?!) с председател Ева Соколова, съпруга на бившия вътрешен министър и бивш председател на Народното събрание - Йордан Соколов.
Присъстващи- предимно соросоиди, израелски подлоги и една много малка част национално отговорни българи.
Лектор доц. Огнян Минчев - ето такива "горди" лакеи бяха на времето на хранилката на СССР ,а след 1989 година се пребоядисаха на бързо и се наредиха на хранилката на колониализма, наложен от САЩ, Англия и Израел. Такива лакеи са винаги удобни за глобалните чейнчаджии. Благодарение на такива България днес е с ограбени ресурси от западни държави и превърната в най-бедната европейска държава. За това пък "горда" членка на НАТО, с марионетно правителство, чакащо с нетърпение заповед от господаря си да се бие срещу Русия с останалите от великата българска армия два изтребитела и едно морско корабче....оооо, и да не забравяме и със стари самолети от САЩ, които ще купят с част от новия 16 милиарден заем, който ще плащат и правнуците ни с лихвите над 32 МИЛИАРДА!

Ситуацията излезе извън контрол след като лекторът Минчев, цял час говори за вината на руската пета колона и „грешната любов” на българския народ към Русия и гости в залата дръзнаха да попитат кой финансира тази пародия на дискусия, пълна с лъжи и манипулации, чия Пета колона са – американска или израелска!!!! Интереснен е фактът, че по време на самата дискусия бе зададен въпрос на Соколов дали може да се снима и той заяви високо и ясно, че може. Но след зададените неудобни въпроси си промениха позицията с крясъци и удари.
Друг интересен факт, че те всички викаха в един глас, че това не била американска, а немска пета колона, но всъщност изглеждат като кукувици в немско гнездо!!!!
Къде са прокуратурата и ДАНС да разследват финансирането на подобни мероприятия, които целят насаждане на омраза между България и Русия, което не случайно съвпада с целите на САЩ и войната, която искат да водят от българска територия, превръщайки ни в мишена и съучастници в престъпленията им.
САЩ вън от България и Европа!
България – суверенна страна!
Суверенитет на всички европейски държави!






Тагове:   България,   германия,   САЩ,   Русия,


Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: balkan1
Категория: Политика
Прочетен: 3265604
Постинги: 531
Коментари: 287
Гласове: 1242
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930